U15-drengene henter forløsende sejr

Onsdag aften vandt U15-talenterne med 2-0 over Esbjerg fB på udebane efter en flot indsats.

Akademiets U15-hold hentede onsdag en forløsende 2-0-sejr over Esbjerg, og trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen beretter efterfølgende om en god indsats.

– Vi fik en rigtig fin start, og vi trykkede meget mod EfB’s mål de første ti minutter. Derfra fik EfB større kontrol over kampen og var mest på bolden. Vi havde dog stadig selv nogle muligheder og afslutninger i halvlegen.

Efter pausen blev der ændret lidt på nogle detaljer, og det gjorde, at holdet både blev bedre i spillet med og uden bold.

– Vi fik justeret lidt på presset til anden halvleg, som både hjalp os til flere erobringer, mens vi også blev bedre på bolden. Det var ikke alt i kampen, der var perfekt, men vi fik skabt chancer og fine muligheder kampen igennem, som er positivt. Derudover var det fedt med en sejr for hele teamet – både for spillere og trænere.

Esbjerg fB – Sønderjyske/HFK 0-2

0-1, Nicolai Biel – 0-2, Villads Birk.

Startopstilling: Noah Q.P. Nguyen, Gustav Sejrup, Sultan Azar Ebrat, Victor Grønhøj Nissen, Nicolai Lund, Nicolai Derlich Biel, Mathias Duborg, Andreas Holm, Malthe Vigen, Nicklas Bergmann Schmidt, Simon Thaysen Nissen.

Bænken: Frederik Mortensen, Oliver Kræmer Jessen, Villads Nøhr Birk, Tobias Stig Bertram.

U15 spiller deres næste kamp på lørdag, hvor Lyngby venter på udebane. U17 spiller ligeledes på lørdag, når Randers Freja FC kommer til Haderslev. Slutteligt spiller U19 deres næste kamp d. 3. december ude mod Lyngby.

Af: Magnus Winterskov Møller

Del denne nyhed:

Seneste nyheder