Turen går til Næstved

Søndag tager vi hul på forårssæsonen, når vi møder Næstved Boldklub på udebane. Her har vi samlet en række informationer til dig, der overvejer en udebanetur – eller bare vil blive klogere på søndagens modstander.

Endelig triller bolden igen, og vi skal på en skøn udebanetur til Næstved i forårssæsonens første kamp.

Og er det ikke længe siden, vi sidst har spillet dér? Jo, vi skal helt tilbage til november 2007, hvor vi fik 1-1 i Næstved i sæsonen, der endte med en oprykning til Superligaen. Dengang var det Kenneth Fabricius, der sørgede for, at det ene point kom med hjem til Sønderjylland.

Så det bliver et sjældent gensyn med Næstved Stadion – eller Tintshop Park, som det kaldes i dag. Et stadion med et historisk vingesus. Det blev bygget i 1944, og hvor der – lige som på Sydbank Park – er plads til 10.000 tilskuere – heraf 2.300 overdækkende siddepladser.

De fans, der overvejer at tage turen til Næstved, kan med fordel læse om forholdene for udebanefansene her.

Mens det er længe siden, vi senest var i Næstved, er det ikke længe siden, at vi havde besøg af Næstved Boldklub på Sydbank Park. De gæstede os i runde 7 i slut-august, hvor vi spillede 1-1. Emil Frederiksen bragte os i front efter en god halv times spil, mens Mileta Rajovic udlignede efter en lille time. Netop Rajovic var topscorer for Næstved i efteråret, og han er siden blev solgt til svenske Kalmar FF.

Oprykkerne har imponeret stort i NordicBet Ligaen, hvor de inden forårssæsonen ligger på en flot tredjeplads – fire point foran os. De spiller god fodbold frem ad banen, men det er bestemt også værd at bemærke deres defensiv, som på papiret er ligaens bedste. Holdet har kun lukket 16 mål ind i 17 kampe, og det gør det kun endnu mere imponerende, at seks af målene blev lukket ind i en kamp mod Vejle.

Søndag klokken 13.00 går det løs i Næstved. Vi håber, at mange sønderjyder vil tage den præcis 200 kilometer lange tur fra Sydbank Park til Tintshop Park.

Forhåbentligt får vi alle sammen en god oplevelse, når vi igen gæster Næstved.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder