Turen går til Næstved

Søndag venter en udebanetur til Næstved, hvor vi skal forsøge at hente sæsonens første sejr på en bane, hvor det ikke lykkedes os at vinde i sidste sæson.

En udebanetur til Vendsyssel kan godt trække tænder ud, men i forhold til sæsonpremieren sparer vi godt og vel 200 kilometers kørsel i sæsonens anden udekamp, så det er bare med at komme af sted.

En udflugt til Næstved er på plakaten, når vi søndag klokken 13.00 møder Næstved Boldklub på Tintshop Park, og det er ”bare lige” over Storebæltsbroen og så til højre, så vi håber at se mange lyseblå fans på lægterne.

Det bliver et gensyn med Tintshop Park, som vi gæstede to gange i foråret, så stadionet og kampene mod Næstved Boldklub er i rimelig frisk erindring.

Vi kan konstatere, at vi har en sejr til gode fra vores besøg i Næstved. Det blev til to gange uafgjort i sidste sæson. I forårspremieren endte det 0-0, mens der var mere gang over slutspilskampen i slut-maj, der endte 3-3.

I den seneste kamp var Næstved foran 2-0 – blandt andet på mål af Mads Agger – men vi fik det vendt til en 3-2-føring, inden hjemmeholdet udlignede i overtiden.

Forhåbentligt bliver tredje gang lykkens gang – både i Næstved, men også for os i denne sæson, hvor vi jagter den første sejr i NordicBet Ligaen.

Næstved Boldklub var en af sidste sæsons store positive overraskelser, da oprykkerne endte i slutspillet. Særligt hjemme på Tintshop Park var sjællænderne svære at slå.

Lige som os jagter de sæsonens første sejr, efter de to første runder er endt med knebne udebanenederlag til FC Helsingør og Hobro IK.

De fans, der overvejer at tage turen til Næstved, kan med fordel læse om forholdene for udebanefansene her.

Du kan også blive en del af fællesskabet og tage med Sønderjyske Fodbold Support, der sender en bus til kampen – læs mere her.

Søndag klokken 13.00 går det løs i Næstved. Vi håber, at mange sønderjyder vil tage den præcis 200 kilometer lange tur fra Sydbank Park til Tintshop Park.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder