Turen går til Hobro

Mandag går turen til Nordjylland, hvor Hobro IK tager imod i et topopgør på DS Arena. Her kan du læse om vores modstander og alt det, du skal vide, hvis du tager turen nordpå.

Mandag klokken 18.30 skal vi i igen i aktion, når Hobro IK tager imod i 7. runde af NordicBet Ligaen.

Der er tale om et tidligt topopgør, da det er rækkens nummer 4 (Hobro IK) og 2 (Sønderjyske Fodbold), der mødes på DS Arena.

Mandagens hjemmehold har virkelig fået vind i sejlene i denne sæson. I sidste sæson endte nordjyderne på en beskeden tiendeplads i ligaen – med fire point fra nedrykning – men i denne sæson er de startet med bulder og brag.

Efter fem runder lå holdet nummer 1, men i torsdags gled de nogle pladser ned, da AaB vandt 2-1 i Slaget om Nordjylland på en sen scoring. Status for Hobro IK er fire sejre og to knebne nederlag i sæsonens seks første kampe.

Vi har selv gode minder fra det seneste besøg på DS Arena, da vi vandt 3-0 i Hobro i starten af sæsonen sidste år. Dengang scorede Rasmus Wikström, Emil Berggreen og Mikkel Hyllegaard målene for.

Det var knap så imponerende, da vi mødte dem hjemme på Sydbank Park to måneder senere – her endte kampen 0-0.

Vi håber, vi ser mange lyseblå fans på lægterne, men vi ved også godt, at knap 200 kilometer op ad E45 ikke er super attraktivt sådan en mandag eftermiddag. Til gengæld føles turen ekstra godt på vej hjemad, hvis vi lykkes med at hente endnu en sejr.

Hvis du kører ud af Sønderjylland klokken 16, kan du sagtens nå det til kampstart, så vi håber, at du kan nå det efter fyraften – eller at chefen lader dig gå en time før tid.

De fans, der tager turen til Hobro kan med fordele læse værternes afsnit om udebanefansenes forhold her: https://hobroik.dk/kampdag/info-til-gaestefans/

Hobro IK har haft fart i støvlerne fra sæsonstarten af, men det har vi så sandelig også selv. Vi kommer med fire ligasejre i træk, og hvis vi henter en sejr mere, vil det være første gang siden 2016, at vi render ind i sådan en stime.

Vi glæder os til kampen og håber, at I vil bakke godt op om holdet i Hobro.

Sammen er vi stærkest.

Køb din billet til kampen her: https://shop.hikfodbold.dk/

Del denne nyhed:

Seneste nyheder