Trylleri i topklasse, gratis påskeæg og sodavand før kampen 2. påskedag

Der er underholdning i topklasse før mandagens kamp mod Næstved Boldklub på Sydbank Park. Den kendte tryllekunster Jesper Grønkjær leverer en af Danmarks sjoveste familieforestillinger, og der er gratis påskeæg og Faxe Kondi Appelsin til de første 200 børn.

Når vi mandag 2. påskedag møder Næstved Boldklub på hjemmebane, er børnene i fokus i tiden op til kampstart 15.00.

Påskeferien bliver afsluttet på bedste vis, når den kendte tryllekunster Jesper Grønkjær kommer forbi og leverer trylleri på højt niveau.

Tryllerierne foregår under Pro Tech CNC-tribunen fra klokken 13.45.

Bemærk, at indgangen til Pro Tech CNC med indgang fra Louisevej åbner 13.30 – de øvrige porte åbnes 14.00. Billetter til de øvrige tribuner kan også benyttes ved indgangen på Louisevej.

Der bliver også lidt godt til børnenes ganer. Der vil blive uddelt gratis påskeæg og Faxe Kondi Appelsin til de første 200 børn.

På grund af mandagens trylleshow vil der ikke være spillerinterview og autografskrivning denne gang, men der vil fortsat være konkurrencer under Pro Tech CNC-tribunen, hvor du blandt andet kan vinde Peter Christiansens udebanetrøje fra sidste sæson og fodbolde fra Circle K og Select.

I dagens anledning udvider vi Happy Hour, så det løber fra 13.30 til 14.30 – køb én øl/sodavand og få to.

Vi glæder os til at se jer alle til fodbold på Sydbank Park 2. påskedag.

Køb din billet til kampen her.

Om tryllekunster Jesper Grønkjær:
Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 30-40 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på, hvad der normalt kan lade sig gøre.

Kilde: tryllestav.dk

Del denne nyhed:

Seneste nyheder