Tre på stribe efter sejr i lokalbraget

Sønderjyske Fodbold vandt det meget intense lokalbrag mod Kolding IF med 3-1. Det var vores fjerde sejr i træk, hvoraf de tre er kommet i NordicBet Ligaen.

Tre mål og endnu tre point.

Sønderjyske Fodbold vandt fredagens lokalbrag i Kolding IF med 3-1 på Autocentralen Park, og vi hentede dermed vores fjerde sejr i træk – tre i NordicBet Ligen og en i pokalturneringen.

Vi startede kampen bedst og sad på det meste af spillet de første 20-25 minutter, inden Kolding IF blev hyppigere gæster i vores felt.

Der kom ingen mål i første halvleg, men til gengæld var der masser af nerve og intensitet, og der blev tacklet igennem i begge lejre.

Syv minutter efter pausen kom vi på 1-0. Peter Christiansen var ellers godt pakket ind i feltet, men den vævre angriber fandt et smuthul og fik sparket bolden flot ind.

Føringen holdt ikke længe. En god håndfuld minutter senere fik Kolding IF udlignet, da der var tæt trafik helt inde foran mål.

Udligningen slog os ikke ud, for bare tre minutter senere var vi igen i front. Kristall Ingasom servede et perfekt frispark i panden på Atli Barkarson, der headede bolden i mål via den ene opstander.

Kampen bølgede frem og tilbage de næste minutter. Kolding kom frem til et par gode muligheder, og 20 minutter før tid måtte Nicolai Flø hive en god redning frem for at holde hjemmeholdet fra fadet.

Otte minutter før tid faldt afgørelsen. Sefer Emini huggede godt til udefra, og Søren Andreasen fik afrettet skuddet og blev noteret for 3-1-målet.

Sådan endte det, og vi kunne sætte tre skønne point ind på ligakontoen.

En stor tak til de 500-600 Sønderjyske Fodbold-fans i udebaneafsnittet.

Næste opgave er på onsdag, når vi hjemme på Sydbank Park tager imod HB Køge.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder