Trænertrio lærte fra sig til seminar i Esbjerg

Thomas Nørgaard, Simon Poulsen og Lasse Frølund var oplægsholdere, da DBU Jylland tidligere i denne uge afholdt trænerseminar for ungdoms- og seniortrænere.

Det er ikke kun på de sønderjyske baner, at vores trænere lærer fra sig.

Tidligere i denne uge var cheftræner Thomas Nørgaard og assistenterne Simon Poulsen og Lasse Frølund inviteret til et stort trænerseminar i Esbjerg, hvor den sønderjyske trænertrio holdt oplæg for omkring 60 kursister.

Det er DBU Jylland, der er arrangører af trænertilbuddet, der henvender sig til trænere med C-, B- og GK B-licens, hvor formålet er, at trænerne henter ny viden og inspiration til træningsbanen.

Temaet ved denne uges seminar var offensive omstillinger, og vores trænertrio fortalte blandt andet om pasningsøvelser, possesion og omstillingsspil.

DBU Jylland har efter seminaret meddelt os, at kursisterne var “meget tilfredse” med trænertrioens oplæg, hvor der blev præsteret på “et meget højt niveau”.

I Sønderjyske Fodbold glæder vi os over, at vores trænere kan give deres erfaringer videre til andre ambitiøse trænere og til breddefodbolden.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder