Trænere søges til Sønderjyske Fodbold Børne Akademi

Til Sønderjyske Fodbold Børne Akademi søger vi trænere og forældre fra de syd- og sønderjyske samarbejdsklubber, der kan bidrage til træningen i Aabenraa.

Nu er vi kommet rigtig godt i gang med alle årgange på Børne Akademiet.

Vi er et trænerteam bag, som synes, det er vildt fedt at være med til at tilbyde ekstra træning for engagerede drenge i vores samarbejdsklubber. Samtidig kunne vi også godt tænke os at have flere trænere med ombord fra hele Sønderjylland. Så hvis du sidder derude som træner og er vild med at træne børnefodbold, så læs med herunder.

Opgaven består I at møde op hver anden fredag kl. 16.45 i Aabenraa (træningen varer fra kl. 17.00-18.30).

Her skal du medvirke til at afvikle halvanden times træning, hvor træningsprogrammet er planlagt, og øvelserne er stillet op, når du kommer. Du skal primært stå for at styre en øvelse, som du på forhånd vil blive sat grundigt ind i.

Derudover skal du blot bringe en masse begejstring, så spillerne kan mærke, at der en engageret træner ude på siden. Vi ser gerne, at du dukker op i trænertøj (gerne det, du har fra din egen klub, hvis du har).

Undervejs vil vi lære dig at træne børnefodbold med afsæt i de pædagogiske og metodiske værktøjer, der danner afsættet for al børnetræning i Sønderjyske Fodbold.

Om du har taget nogen af DBU’s træneruddannelser, er ikke så afgørende – det mest afgørende er, at du brænder for børnefodbolden!

Såfremt du er interesseret, så send en mail til børneudviklingstræner Niels Dyngby på nid@soenderjyskefodbold.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og gerne om, hvor længe du har været træner, hvilken klub du er træner i, hvor gammel du er, og hvad du ellers laver til daglig.

Hvad får du ud af det:

  • Inspiration til øvelser, du kan tage med hjem til egen klub.
  • Sparring omkring børnetræning med udgangspunkt i Sønderjyske Fodbolds tanker om børnefodbold,
  • Adgang til Sønderjyske Fodbolds hjemmekampe på Sydbank Park,

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder