Topbraget endte uden gevinst

Lørdag mistede vi et skridt i oprykningskampen, da Hvidovre IF besejrede os med 3-0 på Sydbank Park.

Pokkers også!

Efter et stærkt forår, hvor vi stille og roligt har ædt os ind på Hvidovre IF på andenpladsen i NordicBet Ligaen, mislykkedes vi lørdag med at tage den sidste store luns af sjællændernes forspring.

Hjemme på Sydbank Park snublede vi og tabte 0-3 til de nærmeste konkurrenter, og vejen til oprykning til 3F Superligaen er blevet ekstra lang.

Vi fik en fornuftig start på kampen, og efter ti minutter var Orri Óskarsson tæt på at bringe os i front, men hans afslutning blev reddet på stregen.

Herefter tog gæsterne over, og efter Marcus Lindberg fik for meget plads efter 20 minutter og sparkede gæsterne foran 1-0.

Vi kom godt ud af starthullerne efter pausen. Først var José Gallegos tæt på at finde Óskarsson inde foran mål, og kort efter var Atli Barkarson tæt på at overrumple gæsternes målmand Filip Djukic med et frisk forsøg fra 35 meter, men han fik akkurat handskerne på.

Efter en lille times spil blev det 2-0 til gæsterne, da Lirim Qamili sparkede bolden knastørt ind fra kanten af feltet.

Få minutter senere burde vi have fået et straffespark, da Orri Óskarsson blev fældet i feltet af målmand Qamili – til stor frustration blev det ikke dømt. En reducering dér kunne have givet en anden kamp. Sådan skulle det ikke være.

Med fem minutter igen var det slut. Gæsternes Mathias Andreasen, der var skiftet ind få minutter forinden, lukkede og slukkede med målet til 3-0.

Det blev ikke den festdag, vi havde sat næsen op efter.

Vi vil dog sende en stor tak til de 3.817 tilskuere, der satte en flot ramme om kampen.

Næste kamp er lørdag den 6. maj i Hjørring, hvor vi møder Vendsyssel FF.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder