Tirsdag venter en svær testkamp mod europæisk tophold

Der venter hård modstand i årets anden træningskamp, når vi tirsdag 17.00 i Portugal møder verdens nummer 56, Slavia Prag. Læs cheftræner Thomas Nørgaards forventninger til kampen her.

Der venter en særdeles interessant modstander, når vi tirsdag 17.00 (dansk tid) spiller årets anden træningskamp.

Det europæiske storhold Slavia Prag har indbudt til træningskamp, der spilles på Estádio Municipal Bela Vista i det sydlige Portugal.

Slavia Prag er et europæisk storhold – nummer 56 på den seneste verdensrangliste. Holdet er forsvarende pokalmester i Tjekkiet og endte sidste sæson som nummer to i ligaen – á point med Sparta Prag. Holdet er også videre i Europa League, efter de i efteråret vandt gruppespillet foran AS Roma og dermed er klar til forårets 1/8-finaler.

Som en forberedelse til deres spændende forårssæson har de 35 spillere med på træningslejren i Portugal, og tirsdag venter deres første træningskamp, hvor vi altså har fornøjelsen af at møde tjekkerne.

Vi har selv været i Portugal siden lørdag, og her har cheftræner Thomas Nørgaard forberedt sine spillere på en hård træningskamp.

– Der venter os en europæisk topmodstander, og selv om de lige som os er tidligt i deres opstart, er det selvfølgelig en stor mundfuld.

– Vi griber kampen an, som vi skal gøre i vores træningskamp nummer to, hvor der vil være et fysisk load, der skal tilpasses til der, hvor spillerne er individuelt. Der er udsigt til 90 minutter for nogle enkelte, men langt de fleste vil spille 45 til 70 minutter, og vi rammer nok 19-20 aktive spillere i kampen. Vi får brugt bredden, og vi skal passe på dem, der ikke helt er der endnu.

– Vi kommer nok til at arbejde mere med vores lave blok, end vi ellers har haft for vane at gøre, og det bliver sjovt at måle sig med det topniveau, som Slavia Prag har, siger Thomas Nørgaard.

Slavia Prag melder på sin hjemmeside, at de laver en livestream fra kampen, men den vil som udgangspunkt kun være at se i Tjekkiet.

Blandt de tilskuere, der skal se kampen på Estádio Municipal Bela Vista, er Alexander Bah. Landsholdsspilleren blev solgt fra Sønderjyske Fodbold til Slavia Prag i en rekordhandel for to år siden, og den nuværende Benfica-spiller har meldt sin ankomst til kampen mellem sine to tidligere klubber.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder