Tid til første træningskamp

Vi har i alt tre træningskampe på programmet, inden det bliver alvor i NordicBet Ligaen. Den første testkamp spilles fredag klokken 13.00, hvor svenske Landskrona BoIS kommer forbi Haderslev.

Forberedelserne til den kommende sæson blev sparket i gang i mandags, hvor truppen for første gang var samlet efter en ferie på lidt mere end tre uger. Fredag er det så tid til at komme i kamp, når Landskrona BoIS venter. 

Kampen skulle oprindeligt være spillet hos vores samarbejdsklub Egen UI, men solen har desværre haft en negativ indvirkning på banens beskaffenhed. Derfor bliver kampen i stedet spillet på Haderslev Atletikstadion, som heldigvis står knivskarpt. 

Vi mødte også Landskrona BoIS i vinterens opstart, hvor det blev til en 2-0-sejr til svenskerne efter to sene scoringer. Her var der tale om en rigtig god træningskamp med stor intensitet, hvilket vi forhåbentlig også kommer til at se denne fredag. 

Der er naturligvis fri entré til fredagens træningskamp, men hvis du ikke har mulighed for at se kampen, kan du følge kampen på skrift via vores Twitter-profil, der har brugernavnet @SEfodbold. 

De øvrige to træningskampe denne sommer er også blevet fastlagt. Den næste træningskamp er mod Superliga-holdet Silkeborg IF, som vi møder i Tønder d. 8. juli, mens vi slutteligt møder Esbjerg fB fra 2. Division d. 14. juli. Den kamp spilles i Aabenraa, og vi kommer dermed fortsat godt rundt i det sønderjyske. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder