Thygesen Advokatfirma er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

Thygesen Advokatfirma ønsker at bakke op om det sønderjyske fodboldprojekt og er derfor gået ind som ny sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Når Sønderjyske Fodbold indleder forårssæsonen om ganske kort tid, bliver det med Thygesen Advokatfirma som en del af det stærke sponsornetværk i klubben.

Thygesen Advokatfirma har et ønske om at støtte op om det sønderjyske fodboldprojekt og samtidig blive en del af sammenholdet i Sønderjyske Fodbold, og virksomheden er derfor gået ind som ny sponsor i klubben.

– Jeg har gennem det seneste år med glæde fulgt klubbens udvikling, og som mangeårig fan af Sønderjyske Fodbold og ivrig gæst på Sydbank Park faldt det mig meget naturligt at tage næste skridt ind i klubben.

– Jeg glæder mig til de kommende kampe og til de spændende oplevelser med netværket i Sønderjyske Fodbold, siger advokat Jonas Schultz Thygesen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over den seneste medlem af Sønderjyske Fodbold-familien.

– Det er altid dejligt, når der er nye virksomheder, der får øjnene op for det, som Sønderjyske Fodbold har at tilbyde. Der er bløde værdier som sammenhold og store oplevelser, men det er også værdifuldt for mange at være en del af det stærke netværk, der er i klubben i forbindelse med kampe og de mange events, som vi er begyndt at tilbyde vores sponsorer. Vi ser frem til mange gode oplevelser sammen med Thygesen Advokatfirma, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder