Thorsen: Det bliver intenst mod Vendsyssel

Jonas Thorsen forventer en intens og fysisk kamp mod Vendsyssel FF, men håber også, at sønderjyderne kan vise noget af det gode spil, der har givet fine resultater i foråret.

Fredag klokken 19.00 tager vi imod Vendsyssel FF på Sydbank Park, og Jonas Thorsen ser frem til en ny spændende kamp i slutspillet.

Han har stor respekt for fredagens modstander, men håber og forventer også, at hjemmeholdet kan vise nogle af de takter, der har givet ti point i de seneste fire NordicBet Liga-kampe.

– Vendsyssel er et virkelig godt hold – og et stort hold. De vil gerne spille noget fysisk fodbold. Det skal vi som minimum matche, og så skal vi virkelig vise det, vi er blevet gode til – vi skal være gode til at have bolde og passe på bolden og udnytte, når de laver nogle fejl.

– Det bliver en sindssyg intens kamp, tror jeg, og der bliver noget at se til. Men det bliver også en af de virkelig fede kampe, hvor man virkelig skal være fuldstændig fokuseret og oppe på dupperne for at få sejren, siger Jonas Thorsen.

Med en fredagsfest på Danfoss-tribunen og omkring 3.000 sønderjyder på lægterne håber Thorsen også, at energien smitter af på spillerne inde på banen.

– Fansene skal bare give den gas og komme på tribunen og støtte os. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, og så skal vi nok give tilbage, siger Thorsen.

Du kan købe billet til fredagsbraget her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Se et stort interview med Jonas Thorsen i Den Lyseblå Sofa her:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder