Teknisk chef bliver sportschef i Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbolds kommende sportschef er fundet i egne rækker. 42-årige Casper Daather, der i dag er teknisk chef, kender klubben indgående og har i forvejen været tæt involveret i flere ansættelser og organisationsbeslutninger.

For spillere, trænere og ansatte er det et velkendt ansigt, der fremover sætter sig i sportschefstolen i Sønderjyske Fodbold.

42-årige Casper Daather kom til klubben i efteråret 2021, og han har siden været tæt omkring de organisationsbeslutninger, der har været i klubben.

Casper Daather blev i første omgang ansat som Team Manager, men siden klubben kom tilbage på lokale hænder i sommeren 2022, har han været teknisk chef.

I den rolle har han været involveret i adskillige ansættelsessamtaler og rekrutteringer, og han har været en del af et sportsligt udvalg, der har diskuteret klubbens sportslige ansættelser.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at Casper Daather har takket ja til at blive sportschef i klubben.

– Casper Daather er en højt kvalificeret kandidat, som fra starten har været vores førsteprioritet til jobbet som sportschef. Vi har modtaget adskillige henvendelser udefra, og vi kan godt mærke, at Sønderjyske Fodbold er blevet et attraktivt sted at komme til, men vi har rekrutteret indefra, fordi vi har en dygtig mand til jobbet.

– Han er taget med på råd omkring de sportslige beslutninger i klubben, og han har været med i processerne fra start til slut, når vi har hentet nye trænere og spillere. Han kender fodboldverdenen indgående, og overgangen fra teknisk chef til sportschef vil blive helt naturlig for ham, siger Markus Kristoffer Hansen.

Casper Daather ser frem til de nye udfordringer i Sønderjyske Fodbold.

– Det er med en blanding af ydmyghed og taknemlighed, at jeg har takket ja til jobbet. Sønderjyske Fodbold er kommet under huden på mig i de år, jeg har været her, og det er et meget spændende projekt at være en del af.

– Jeg kender klubben indgående og har i den grad haft fingrene i den sønderjyske muld, og jeg ser det som en stor fordel, at jeg i forvejen kender alle personer og processer i klubben. Det seneste år har jeg også været involveret i adskillige ansættelsessamtaler, rekrutteringer og mange sportslige og organisatoriske beslutninger, så jeg føler mig godt klædt på til jobbet, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Casper Daather.

Casper Daather tiltræder officielt jobbet som sportschef den 1. november.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder