Talent får kontrakt på sin 15 års fødselsdag

Sønderjyden Nicolai Biel har på sin 15 års fødselsdag skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold frem til sommeren 2025.  

Nicolai Biel har fået en flyvende start på sin 15 års fødselsdag.

Torsdag morgen mødte han tidligt ind i Haderslev Idrætscenter for at sætte sin signatur på sin første fodboldkontrakt. Kontrakten med Sønderjyske Fodbold løber frem til sommeren 2025.

Udviklingschef i Sønderjyske Fodbold, Thomas Kruse, glæder sig over, at endnu en akademispiller har vist sig så godt frem, at han nu har tilspillet sig en kontrakt.

– Kontrakten er et udtryk for, at Nicolai Biel har udviklet sig godt i vores akademi, siden han kom til klubben som U13-spiller. Han er en profil på vores U15-ligahold, hvor han er en klog og teknisk velfunderet spiller. Han er en meget fleksibel spiller, der i sin tid på akademiet har dækket flere forskellige positioner på et højt niveau.

– Han er udstyret med et rigtigt godt venstreben og har en god sparketeknik, som han flere gange har fremvist eksempler på med mål og målgivende afleveringer i åbent spil og i forbindelse med standardsituationer, siger Thomas Kruse.

Nicolai Biel glæder sig over, at det hårde arbejde på træningsbanen nu har udmøntet sig i en kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Det giver kun ekstra blod på tanden, og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere på akademiet i de kommende år. Jeg skal ud på træningsbanen og fortsætte det hårde arbejde og jagte drømmen om at blive professionel fodboldspiller. Mit helt store mål er, at det en dag er mig, der løber ind på Sydbank Park som Sønderjyske Fodbold-spiller, Nicolai Biel.

Nicolai Biel, der tidligere har spillet for samarbejdsklubberne Hørup IU, Sønderborg Boldklub og FC Sønderborg, har også vist sig så godt frem, at han har flere gange været indkaldt til DBU-samlinger.

Tillykke med kontrakten og fødselsdagen, Biel.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder