Svenske GAIS venter i den første testkamp i Spanien

Mandag klokken 14.30 møder vi svenske GAIS i den første af to træningskampe i Spanien. Der spilles to gange 45 minutter, og det bliver igen en kamp med mange udskiftninger undervejs.

Søndag havde vi den første træningsdag i Spanien, og mandag klokken 14.30 (udsat en halv time) venter den første træningskamp.

Modstanderen er svenske GAIS, der kommer med selvtillid efter to oprykninger i træk, så de nu er at finde i den bedste svenske række, Allsvenskan, når deres sæson begynder i marts.

Kampen var planlagt til tre gange 45 minutter, men svenskerne er ramt på bemandingen, så vi spiller to gange 45 minutter. Det bliver lige som de tre første træningskampe en kamp, hvor vi vil bytte flittigt ud undervejs, og der er udsigt til spilletid til 22 spillere.

Vi opdaterer kampen med de væsentligste højdepunkter på vores Twitter-kanal og følger naturligvis op med referat, fotos og reaktioner efter kampen. Vores modstander gør også opmærksom på, at kampen livestreames hos svenske Aftonbladet, men det kræver et abonnement (link).

Truppen til dagens kamp:
1 Nicolai Flø
3 Simon Wæver
4 Daniel Grétarsson
5 Marc Dal Hende
6 Rasmus Vinderslev
7 Sefer Emini
8 Troels Kløve
10 Kristall Ingason
12 Maxime Soulas
13 Dalton Wilkins
14 Søren Andreasen
17 José Gallegos
18 Ivan Nikolov
20 Peter Christiansen
21 Atli Barkarson
22 Andreas Oggesen
24 Olti Hyseni
25 Mads Agger
28 Jonas Dakir
29 Kristoffer Jørgensen
32 Tobias Klysner
33 Gustav Drest Wagner

Simon Poulsen om mandagens træningskamp:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder