Stort tifo-tilskud fra trofaste sponsorer

Gode sponsorer donerer pengene fra to ciffertips-konkurrencer til fansenes tifo-arbejde. Samlet giver det fansene næsten 10.000 kroner til den næste store tifo på Sydbank Park.

Vi var alle imponerede over den store tifo, der bød spillerne velkommen til den første hjemmekamp i denne sæson.

”Kæmp for klubben, farverne og Sønderjylland – sammen om oprykning”, stod der at læse med massive bogstaver på tværs af Danfoss-tribunen.

Den slags koster penge. Mange penge. Fansene samler løbende ind til tifo-arbejdet, og nu får indsamlingen tilført knap 10.000 kroner fra trofaste sponsorer.

Der kommer 5.000 kroner fra den busfuld sponsorer, der tidligere på måneden var på klubbens VIP-tur til Hamborg. Her blev der dystet i ciffertips, men ingen ramte, at HSV ville vinde med hele 6-1 over Hannover 96, og det blev besluttet, at pengene derfor bliver doneret til fansenes tifo-arbejde. En meget fin understregning af, at vi er sammen om Sønderjyske Fodbold.

Yderligere 4.100 kroner kommer fra Uwe Petersen fra Davidsen. Han vandt for nylig ciffertips-konkurrencen i Fuglsang Loungen, og gevinsten har han valgt at donere til tifo-arbejdet. Flot anerkendelse af fansenes store indsats.

Du kan også støtte fansenes næste store tifo ved at sende et valgfrit beløb til MobilePay 2879CM.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder