Stolperne var i vejen for en sejr

Vi ramte træværket tre gange og havde flere store chancer til at sikre os sejren, men vi måtte lørdag eftermiddag nøjes med 1-1 mod Nykøbing FC på Sydbank Park.

Det bliver med ni point op til oprykningspladserne, at vi tager hul på slutspillet i april.

Lørdag eftermiddag smed vi desværre to point i topstriden, da kampen mod Nykøbing FC på Sydbank Park endte med 1-1.

Vi havde bolden i langt det meste af tiden i første halvleg, og efter en stille start kom chancerne også til os. Søren Andreasen sparkede tæt forbi mål, og gæsternes målmand, Morten Bank, diskede op med en flot redning, da Emil Frederiksen afsluttede inden for rammen.

Kort før pausen var Sefer Emini tæt på at bringe os foran, men hans afslutning tog desværre stolpen – og det skulle vise sig, at træværket ikke var på vores side i denne kamp.

Bedst som det lignede 0-0 ved pausen bragte gæsterne sig i front ved Mads Carlson, og så var det op ad bakke i de sidste 45 minutter.

Men hold nu fast, hvor vi jagtede det udlignende mål i anden halvleg. Det var til tider rent powerplay foran gæsternes mål – men trods store chancer ville bolden ikke ind.

Orri Oskarsson, der kom ind i pausen, kom godt igennem efter blot to minutter af anden halvleg – og den ellers fine afslutning tog fjerneste stolperod.

Kort efter var Jonas Thorsen tæt på. Han fik en stor mulighed blot 6-7 meter fra mål, men inde på stregen stod en NFC-forsvarer i vejen og reddede forsvarsspillerens forsøg.

Et hjørnespark minuttet efter gav også en fin mulighed, men Morten Bank i NFC-målet var hurtigst over bolden, inden Søren Andreasen stod klar til at sparke den ind.

Også José Gallegos var tæt på. Amerikaneren fik en god afslutning, men ramte overliggeren. For tredje gang var rammen i vejen.

Seks minutter før tid kom udligningen. En hård afslutning fra Sefer Emini blev bokset lige ud til Orri Oskarsson, der tæt under mål kunne score sit første mål i Sønderjyske Fodbold-trøjen.

Vi har før leveret et mindeværdigt comeback mod Nykøbing FC, men denne gang var det kun lige ved og næsten. Rasmus Wikström, der på Falster sikrede os sejren, kom frem til en afslutning i slutminutterne, men hans afslutning gik lige over mål.

Vi måtte nøjes med 1-1, og vi ender grundspillet på en fjerdeplads.

Nu skal vi samle alle kræfter i landskampspausen og ud at jagte holdene foran os, når vi den 1. april tager hul på slutspillet.

Tak for opbakningen til 2.301 tilskuere på Sydbank Park.