Stærkt comeback rakte til ét point

Hillerød Fodbold førte 2-0 i Farum, men på et stærkt comeback hentede vi 2-2 og var endda tæt på at tage sejren til sidst.

Så gik den ikke længere.

Efter seks sejre i træk måtte vi fredag aften nøjes med det ene point efter 2-2 mod Hillerød Fodbold på Right to Dream Park i Farum.

Det blev en dag, hvor det både kunne være endt med nul og tre point.

Vi spillede en frygtelig første halvleg og var fortjent bagud 0-1 ved pausen, og selv om vi kom bedre ud til anden halvleg, kom nordsjællænderne også på 2-0.

Med små 20 minutter igen kom håbet tilbage, da Peter Christiansen fik reduceret. Mads Agger sendte et flot indlæg ind i panden på vores ligatopscorer, der scorede sit syvende sæsonmål.

Reduceringen startede en belejring af Hillerød, og i det 89. minut kom fortjenesten, da Marc Dal Hende kom godt til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden mod mål – muligvis med en afretter fra en Hillerød-spiller.

Sønderjyderne var ikke mætte, og vi pressede voldsomt på i de 12 minutters overtid det blev til – blandt andet på grund af en dommerskade undervejs.

Tre gange var vi tæt på at fuldende comebacket. Emil Berggreen kæmpede sig frem til to gode muligheder, og i kampens sidste sekunder fik Mads Agger chancen, men han afsluttede lige over trekantssammenføjningen.

Det endte 2-2 – et ganske fair resultat efter en rigtig rutsjebanekamp – og de omkring 200 sønderjyder i udebaneafsnittet gav spillerne en fin opbakning som et “godt kæmpet” efter kampen.

På onsdag skal vi på den igen, når vi møder Vejle Boldklub i pokalturneringen på Sydbank Park. Derefter venter en landskampspause, inden det bliver rigtig sjovt fredag den 15. september mod AaB.