Stærk indsats giver tre point i Fredericia

Sønderjyske Fodbold er tilbage på førstepladsen i NordicBet Ligaen, efter vi søndag slog FC Fredericia med 2-0 på udebane. Sejren betyder samtidig, at vi har hele 17 point ned til tredjepladsen med syv spillerunder tilbage.

Søndag tog vi endnu et stort skridt i bestræbelserne på at rykke op i 3F Superligaen, da vi besejrede FC Fredericia med 2-0 på Monjasa Park foran cirka 300 medrejsende fans.

Fra kampens start var vi i relativ god kontrol med kampen, og efter 20 minutters spil var vi få centimeter fra at komme i front. En returbold efter et hjørnespark endte hos Sefer Emini, som klaskede bolden på undersiden af overliggeren, hvorefter Maxime Soulas var tæt på at score på returbolden, men bolden passerede akkurat ikke mållinjen.

I den anden ende havde Fredericia intet haft i kampens første hale time, men pludselig fangede de os i en omstilling, hvor hjemmeholdets Frederik Carstensen kom frem til en afslutning, som ramte stolpen.

Efter 37 minutter kom forløsningen, da Sefer Emini flot fandt Mads Agger, der alene med Fredericia-keeperen sikkert sparkede bolden i nettet. Vi var dermed foran 1-0, som også var resultatet ved pausen.

Kort inde i anden halvleg kom vi igen på måltavlen. Denne gang var opskriften næsten den samme, da Mads Agger fandt Sefer Emini, som bragte os på 2-0.

Foran 2-0 havde vi det resultat, som vi gerne ville have, og vi virkede til at være i rigtig god kontrol med kampen. Vi skulle derfor helt hen til minut 89, før hjemmeholdet igen var farlige foran vores mål, men denne gang stod overliggeren i vejen for værterne.

Dommeren fløjtede af kort efter, og vi kunne derfor juble sammen med de omtrent 300 lyseblå fans, som gav en stor vokal opbakning gennem alle 90 minutter.

Allerede torsdag d. 18. april skal vi i aktion igen, når Vendsyssel FF venter hjemme på Sydbank Park, og vi håber selvfølgelig på at se en masse lyseblå fans på lægterne.