Staben er på plads på akademiet i Sønderjyske Fodbold

Akademiet i Sønderjyske Fodbold har fået tilgang af en ny målmandstræner og nye assistenttrænere til U19 og U17. Dermed er staben på plads på akademiet.

Akademiet i Sønderjyske Fodbold har fået de sidste ansættelser på plads, og det er med et stærkt setup uden for banen, at akademiet er gået i gang med forberedelserne til forårssæsonen.

Sønderjyske Fodbold har indgået en aftale med målmandstræner Christian Dybro, der senest har været målmandstræner i Kolding IF.

– Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente en kapacitet som Christian Dybro til vores akademi. Han er en fagligt meget dygtig målmandstræner, som kommer med et stærkt cv, og vi glæder os over, at han er blevet tiltrukket af mulighederne i vores akademi. Vi ser frem til, at han sammen med den øvrige stab skal være med til at udvikle akademiets talentfulde målmænd, siger akademichef Thomas Vilstrup.

Christian Dybro glæder sig over sit skifte til akademiet i Sønderjyske Fodbold.

– Det er med glæde og stolthed, at jeg nu tager handskerne på i Sønderjyske Fodbold, hvor jeg ser frem til at arbejde sammen med de talentfulde målmænd og den øvrige stab. Akademiet i Sønderjyske Fodbold er et ambitiøst og spændende sted, og jeg glæder mig til at være med til, at vi i fællesskab til sætte endnu mere fart i talentudviklingen i landsdelen, siger Christian Dybro.

Sønderjyske Fodbold har også lavet aftaler med Kasper Christensen og Victor Skibby, der bliver assistenttrænere for henholdsvis U19- og U17-ligaholdet.

– Nikolaj Hørby Kjeldsen og Mathias Rahbek er kommet godt fra start i deres nye roller som henholdsvis U19- og U17 cheftræner efter årsskiftet. Nu får de begge ekstra ressourcer omkring dem i hverdagen.

Kasper Christensen, som blandt andet hjælper til omkring det danske U18-landshold som fysisk træner, går ind i U19-trænerteamet som assistenttræner, og Victor Skibby, som kommer fra en rolle på akademiet i Horsens, tiltræder som U17-assistenttræner. Begge assistenttræner tiltræder i denne uge, og vi har store forventninger til samarbejdet, siger Thomas Vilstrup.

Med de seneste ansættelser er staben dermed på plads, og hele oversigten kan ses herunder.

Akademistaben i Sønderjyske Fodbold:
Akademichef/Head of Coaching: Thomas Vilstrup
Udviklingschef: Thomas Kruse
Player and Team Development Coach: Steffen Ernemann
Ungdomsudviklingstræner: Rune Blaue
Transitionstræner: Michael Meyhoff
U19-træner: Nikolaj Hørby Kjeldsen
U19-assistenttræner: Kasper Christensen
U17-træner: Mathias Rahbek
U17-assistenttræner: Victor Skibby
U15-træner: Kresten Ipsen
U15-træner/ATK+: Jonas Hansen
U14-træner: Thomas Møller
U13-træner: Simon K. Juhl
U13-assistenttræner: Jens Frandsen
Målmandstræner U17-U19: Christian Dybro
Målmandstræner U13-U15: Carsten Storm
Head of Performance: Yannick Durand
Fysisk træner: Helmand Hamid
Fysisk træner: Norbert Banoocy
Fysioterapeut ungdom: Magnus Børsheim Kalstadt
Fysioterapeut ungdom: Frode Hummelgård
Mentaltræner: Mette Sørensen
Scouting-koordinator: Søren Wølke
Rekrutteringschef: Nikola Juric Jægerfeld
Børnetræner i landsdelen: Niels Dyngby
Mentor: Stig Kongsted Hansen
U19-holdleder: Niels Klemann

Del denne nyhed:

Seneste nyheder