Spillerne er tilbage på træningsbanen

Sønderjyske Fodbold indledte mandag forberedelserne til den nye sæson, da holdet trænede for første gang efter en pause på lidt mere end tre uger. 

Keglerne var stillet op, og målmandstræner Jens Rinke var sammen med målmændene netop gået ud til træning, da vejrguderne ville det anderledes. Udover et massivt regnskyl kunne man også høre torden i nærheden, og træningen blev derfor udskudt. 

Det gav en rokade i dagens program og en forsinkelse på cirka tre timer, men så kom spillerne også ud på et knivskarpt græstæppe på Haderslev Atletikstadion.

Her blev der rundt regnet trænet i fem kvarter, hvor der undervejs var rigtig god intensitet. Der var mange spillere på træningsbanen, hvor målmand Jonas Dakir og offensivspilleren Mads Agger havde deres første træning med Sønderjyske Fodbold. Nytilkomne Simon Wæwer afsluttede først sæsonen med B.93 for ni dage siden, og han holder derfor ferie en uges tid endnu, hvorefter han er klar til at kæmpe for den lyseblå trøje. 

Cheftræner Thomas Nørgaard var også glad for at være i gang igen, hvor han var godt tilfreds med, at det lykkedes at komme ud på træningsbanen trods formiddagens voldsomme vejr. 

-Det var dejligt at komme tilbage og være i de omgivelser, som vi bruger så meget tid i. Vejret var ikke lige med os, og vi måtte rykke rundt på dagen, men vi sluttede godt af herude på banen. 

Nørgaard fortæller derudover, at opstarten skal bruges til at gøre holdet helt klar til den kommende sæson i NordicBet Ligaen. 

-Vi skal forfine nogle af de ting, som vi synes, vi har været gode til i et okay forår. Heldigvis har vi været i gang i seks måneder, og vi har draget os nogle konklusioner og erfaringer i forhold til, hvad der har virket. De ting skal vi blive endnu bedre til, mens vi samtidig skal blive bedre til de ting, som vi ikke har været tilfredse med. Spillerne har fået en kort pause, hvor de har kunne lade batterierne op, og nu skal vi være klar om cirka tre uger. 

Fredag spiller vi vores første træningskamp forud for den kommende sæson, når svenske Landskrona venter. Kampen bliver spillet i Egen på Als, hvor vi selvfølgelig håber på at se mange lyseblå fans. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder