Spillere fra 23 samarbejdsklubber mødtes til Matchday

Spillerne i Sønderjyske Børne Akademi har været samlet til Matchday, hvor spillere fra 23 samarbejdsklubber spillede på kryds og tværs af klubber og årgange.

Med over 150 tilmeldte spillere har der været stor tilslutning til Sønderjyske Børne Akademi i dette efterår, hvor U9-U13-spillerne fra samarbejdsklubberne har været samlet til spændende og inspirerende træninger ud fra Sønderjyske Fodbolds og DBU’s tanker om god børnetræning.

I lørdags blev det for første gang afholdt Matchday i Aabenraa, hvor spillerne kunne tilmelde sig til et selvstændigt stævne, hvor fokus var at udvikle sig og øve sig i noget af det, de har lært igennem træningerne på Sønderjyske Børne Akademi i løbet af efteråret.

Her blev U9 og U10 blandet på kryds og tværs af årgange og klubber, og det samme var tilfældet med U11, U12 og U13.

Det gav otte hold til U9-U10 om formiddagen, og otte hold til U11-U12-U13 om eftermiddagen, og alle hold fik dermed spillet syv kampe.

Det blev en meget vellykket dag med stor energi fra de unge fodboldspillere, hvor der var deltagere fra hele 23 samarbejdsklubber. Sønderjyske Fodbold har derfor planer om at gentage Matchday igen til foråret.

Vi takker for deltagelsen til alle spillere, trænere og samarbejdsklubber.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder