Sønderjyske Fodbold støtter sponsorer med køb af 700 firmajulegaver

Sønderjyske Fodbold støtter lokalt og bakker op om de sponsorer, der støtter klubben. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at der er indkøbt mere end 700 firmajulegaver til en værdi af mere end 400.000 kroner hos klubbens lokale sponsorer.

Flere af landsdelens virksomheder nyder i disse dage godt af det gode samarbejde, der er mellem Sønderjyske Fodbold og klubbens sponsorer.

Sønderjyske Fodbold har givet alle klubbens sponsorer mulighed for at byde ind med produkter til årets firmajulegaver, og det er endt med, at der igennem fodboldklubben er indkøbt 700 firmajulegaver til en samlet værdi af mere end 400.000 kroner.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over at kunne give tilbage til de lokale virksomheder, der støtter Sønderjyske Fodbold.

– I Sønderjyske Fodbold-familien bakker vi op om hinanden. Vi støtter dem, der støtter os. Vi gør en dyd ud af at handle lokalt, og vi støtter de virksomheder, der støtter Sønderjyske Fodbold. Vi opfordrer samtidig alle vores samarbejdspartnere til at gøre det samme. Sammen er vi stærkest, siger Markus Kristoffer Hansen, der selv har været rundt at indsamle de 700 firmajulegaver i landsdelen.

– Vi har et stærkt netværk i Sønderjyske Fodbold, hvor vi bruger hinanden aktivt og støtter hinandens virksomheder. Vi sætter stor pris på opbakningen til Sønderjyske Fodbold, og derfor er det helt naturligt for os, at vi køber vores firmajulegaver gennem vores trofaste sponsorer, siger Sønderjyske Fodbold-direktøren.

Det er første gang, at Sønderjyske Fodbold indkøber firmajulegaverne gennem klubbens sponsorer, og fodboldklubben håber, at initiativet kan blive endnu mere udbredt næste år.

– I år har vi købt firmajulegaverne til vores øvrige virksomheder, og i de kommende år vil vi gøre endnu mere ud af firmajulegaverne. Vi vil gerne hjælpe andre virksomheder i vores netværk til at sikre sig firmajulegaverne gennem os, så vi sammen hjælper hinanden, og vi på den måde kan give noget igen til vores sponsorer. Det er vigtigt for landsdelen, at vi støtter lokalt, og der vil vi gerne gå forrest, siger Markus Kristoffer Hansen.

Hør, hvad vores sponsorer siger om julegave-initiativet:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder