Sønderjyske Fodbold overtager driften af talentboligerne

Sønderjyske Fodbold overtager fra 1. juli 2023 driften af talentboligerne på Louisevej fra TalentCenter Haderslev.

Sønderjyske Fodbold vil skabe de bedste betingelser for klubbens talenter, og med talentboligerne på Louisevej, som ligger i forbindelse med Sydbank Park, har klubbens spillere mulighed for at bo godt og i fællesskab med andre talenter.

Hidtil har det været TalentCenter Haderslev, der har stået for driften af talentboligerne, men med virkning fra 1. juli 2023 overtager Sønderjyske Fodbold roret på den pædagogiske og administrative opgave omkring talenterne bosat i talentboligerne.

TalentCenter Haderslev overdrager med stor positivitet og optimisme opgaven til Sønderjyske Fodbold, som allerede er gået ambitiøst og målrettet ind i planlægningen af arbejdet med de unge talenter.

Sønderjyske Fodbold ønsker at opgradere og fokusere yderligere på talentboligerne og atleternes trivsel og hverdag. Det skal blandt andet ske gennem flere tilsynstimer i boligerne på ydertidspunkter (morgen og aften) og grundigt pædagogisk arbejde, hvor talenterne får redskaber til at håndtere med- og modgang og til at holde fokus på det, som er vigtigt for dem i en travl hverdag som ung atlet.

TalentCenter Haderslev og Sønderjyske Fodbold er allerede godt i gang med overdragelsen, så alt er klar, når atleterne vender retur fra ferie.

– Vi er fra TalentCenter Haderslev glade for, at Sønderjyske Fodbold træder ind i talentboligerne med store ambitioner om at løfte setuppet til et nyt niveau. Det støtter vi meget gerne og er især glade for, at alle øvrige foreningers talenter fortsat får godt adgang til talentboligerne via denne aftale, siger talentchef i TalentCenter Haderslev, Morten Nørby Poulsen.

I Sønderjyske Fodbold har direktør Markus Kristoffer Hansen store forventninger til talentboligernes udvikling, når klubben overtager driften fra 1. juli.

– Vi er meget glade for samarbejdet med TalentCenter Haderslev, som fortsat vil være en tæt samarbejdspartner i forhold til talenternes uddannelse og trivsel. Når vi overtager driften af talentboligerne, skyldes det, at vi gerne vil være endnu tættere på atleterne og sikre, at de også trives uden for banen og får de livsredskaber med på deres vej, som er mindst lige så vigtige som deres karriere. Vi får mulighed for at være der endnu mere for talenterne, og det sikrer i højere grad, at vi har fokus på det hele menneske og atletens udvikling, siger Markus Kristoffer Hansen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder