Sønderjyske Fodbold henter væver back i B.93

Sønderjyske Fodbold har skrevet en treårig kontrakt med Simon Wæver gældende fra sommeren 2023. Inden da skal den 27-årige højre back forsøge at hjælpe B.93 til en toppplacering i 2. division.

Sønderjyske Fodbold har skrevet en treårig kontrakt med Simon Wæver, der træder i kraft fra sommeren 2023.

Sportsdirektør Esben Hansen ser frem til, at den 27-årige højre back tilslutter sig den sønderjyske trup til sommer.

– Simon Wæver er en kvik og hurtig spiller, som længe har været en profil i 2. division, og som vi har holdt godt øje med i en længere periode. Vi ser frem til, at han skal udvikle sig yderligere i vores omgivelser, og ind til han tiltræder til sommer, har han en vigtig opgave sammen med B.93, hvor de skal forsøge at holde sig inde i den hårde topstrid i 2. division. Derefter glæder vi os til at se ham i den lyseblå trøje, siger Esben Hansen.

Simon Wæver vil nu gøre alt for at slutte godt af i B.93, hvor han har været en stor profil de seneste sæsoner, inden han til sommer skifter til Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold, og jeg glæder mig til at tage hul på de nye udfordringer i Sønderjylland til sommer. Det er en spændende klub, og jeg er sikker på, at jeg får mulighed for at udvikle mig godt i klubbens stærke fuldtids-setup. 

– Her og nu bruger jeg dog alle kræfter på at gøre arbejdet færdigt i B.93. Vi har netop taget hul på et spændende forår, hvor vi gerne vil kæmpe med om oprykning, og det vil betyde meget for mig at slutte godt af i B.93, inden jeg tager videre på nye eventyr, siger Simon Wæver.

Simon Wæver har fået sin fodboldopdragelse i Lyngby. Han rykkede i 2016 til USA, hvor han spillede for tre forskellige hold, inden han i sommeren 2020 skrev kontrakt med B.93.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder