Sønderjyske Fodbold henter ny U19-cheftræner i OB

Sønderjyske Fodbolds nye cheftræner for U19-ligaholdet bliver Niklas Vincentz, der i dag er U17-cheftræner i OB.

Niklas Vincentz bliver ny cheftræner for Sønderjyske Fodbolds U19-ligahold.

Den 30-årige fynbo har været tilknyttet Odense Boldklub de seneste 12 år – siden 2017 på fuldtid.

Han er i dag cheftræner for OB’s talentfulde U17-ligahold, der i weekenden hentede sølvmedaljer for anden sæson i træk. Han har sideløbende været assisterende Head of Recruitment for U14-U17.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at Niklas Vincentz har takket ja til tilbuddet om at blive ny U19-cheftræner i Sønderjyske Fodbold.

– Niklas Vincentz er et stort trænertalent, der har taget turen op gennem OB’s akademi fra U11- til U17-træner. Han har stor indsigt i ungdomsfodbolden og har dygtigt ledet OB’s U17-ligahold til sølvmedaljer to år i træk. Vi er glade for, at han har taget imod udfordringen om at stå i spidsen for vores U19-ligahold, og vi ser meget frem til, at han starter op efter sommerferien, siger Esben Hansen.

Niklas Vincentz ser forventningsfuldt frem til at starte op i Sønderjyske Fodbold.

– Jeg har haft nogle rigtig gode år i OB, hvor jeg trives godt og har haft mulighed for at udvikle mig som træner. Nu er tiden moden til at komme videre og prøve mig af et nyt sted. Gennem mine familiære relationer i Haderslev har jeg fulgt Sønderjyske Fodbold tæt, og jeg synes, projektet er spændende, og jeg glæder mig til at opleve det inde fra og bidrage til den fortsatte udvikling. Jeg ser frem til samarbejdet med mine kommende kollegaer i Sønderjylland og til at skulle bo i Haderslev by, siger Niklas Vincentz.

Den nuværende U19-cheftræner Nikolaj Hørby Kjeldsen stopper efter eget ønske i Sønderjyske Fodbold den 30. juni, og vi takker ham mange gange for indsatsen og ønsker ham alt det bedste fremover.

Foto: ob.dk

Del denne nyhed:

Seneste nyheder