Sønderjyske Fodbold henter kantspiller i Randers FC

Sønderjyske Fodbold henter kantspilleren Tobias Klysner, der har spillet mere end 100 førsteholdskampe for Randers FC.

Sønderjyske Fodbold henter nyt blod til offensiven og forstærker sig med tilgangen af Tobias Klysner, der bliver hentet i Randers FC med omgående virkning.

Den 22-årige kantspiller har underskrevet en aftale med Sønderjyske Fodbold, der løber frem til sommeren 2027.

Trods sin relativt unge alder er det en ganske erfaren spiller, der tilslutter sig truppen i Sønderjylland. Tobias Klysner er noteret for 121 førsteholdskampe i Randers FC – heraf er de 99 i Superligaen. I efteråret 2023 var han udlejet til norske Aalesunds Fotballklubb.

Kantspilleren har fået sin fodboldopdragelse i Randers, hvor han som 19-årig blev belønnet med en fireårig kontrakt, men nu skal udviklingen altså fortsætte i Sønderjyske Fodbold.

Sportschef Casper Daather glæder sig over tilgangen af Tobias Klysner.

– Vi er meget glade for, at vi med tilgangen af Tobias Klysner kan polstre vores i forvejen meget stærke offensiv. Vi får i Klysner en meget bevægelig kantspiller, der har en voldsom fysisk pakke. Han er intens i presspillet, han kan løbe dybt, og han kan både angribe og forsvare, og han har det udtryk og den ærgerrighed, vi ønsker fra vores spillere.

– Det er en spiller, der stadig er forholdsvis ung, og alligevel kommer han med en masse erfaring – først og fremmest fra Superligaen. Han kommer til Sønderjyske Fodbold med masser af sult og lyst til at blive en del af vores spændende projekt, og vi glæder os til at se ham i aktion på Sydbank Park, siger Casper Daather.

Tobias Klysner glæder sig over kontrakten med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er super glad for at have skrevet kontrakt i Sønderjyske Fodbold. Jeg har haft nogle gode samtaler med folkene i klubben om det spændende projekt, der er i gang, og jeg har talt med både nuværende og tidligere spillere, og jeg hører kun gode ting. Jeg ser frem til nogle rigtig gode år i klubben.

– Jeg ser frem til at spille på Sydbank Park og møde alle fansene. Vi går et spændende forår i møde i NordicBet Ligaen, hvor vi skal forsøge at hente de point, der skal til, så vi kan rykke op i Superligaen til sommer, og forhåbentligt kan jeg være med til at bidrage til, at vi henter en masse sejre, siger Tobias Klysner.

Kontrakten med Klysner kom på plads torsdag morgen, og han kan få sin uofficielle debut, når Sønderjyske Fodbold fredag eftermiddag spiller træningskamp på udebane mod Landskrona BoIS.

Tobias Klysner har fået trøje nummer 32.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder