Sønderjyske Fodbold henter alsidig offensivspiller i Næstved

Sønderjyske Fodbold har skrevet en treårig kontrakt med Mads Agger, der er hentet i Næstved Boldklub.

Sønderjyske Fodbold styrker offensiven med tilgangen af 23-årige Mads Agger, der i den forgangne sæson har været en profil for Næstved Boldklub i NordicBet Ligaen.

Agger har underskrevet en treårig kontrakt med Sønderjyske Fodbold – gældende til sommeren 2026.

Sportsdirektør Esben Hansen har tidligere haft Mads Agger i kikkerten og glæder sig over, at han fremover er Sønderjyske Fodbold-spiller.

– Det er en spiller, vi har fulgt længe, og vi er glade for, at han nu er på plads i Sønderjyske Fodbold. Han er en alsidig spiller, der kan give yderligere dimensioner til vores i forvejen stærke offensiv.

– Han har leveret på et højt niveau for Næstved Boldklub, og vi er overbeviste om, at han kan udvikle sig yderligere i vores setup. Han er en ung, fremadstormende spiller, der kender ligaen, og han har også nogle menneskelige egenskaber og værdier, der gør, at han kommer til at passe godt ind i den gruppe, vi allerede har. Vi glæder os til at tage imod ham efter sommerferien og ser frem til at se ham i den lyseblå trøje, siger Esben Hansen.

Mads Agger siger om sit skifte:

– Jeg er meget glad for mit skifte til Sønderjyske Fodbold. Det er en klub, der lige som mig selv har store ambitioner, og det er et spændende projekt, som jeg gerne vil være en del af. Jeg håber, at jeg kan være med til at bidrage til, at vi sammen kan bringe Sønderjyske Fodbold tilbage i 3F Superligaen.

– Jeg ser frem til at spille på Sydbank Park, hvor jeg selv kom som modstander et par gange i sidste sæson. Jeg glæder mig til, at det bliver min hjemmebane, og jeg ser frem til at møde fansene, siger Mads Agger.

Agger har – inden han sidste sommer skiftede til Næstved Boldklub – tidligere spillet for Holstebro Boldklub og Skive IK.

Foto: Mads Agger ses her i kamp med Peter Christiansen fra en kamp mellem Næstved Boldklub og Sønderjyske Fodbold i foråret.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder