Sønderjysk sejr over EfB i Future Cup

Mandag eftermiddag vandt vi 3-2 over EfB i Future Cup. Mads Agger, Tinus Olesen og Benjamin Opanovic scorede målene.

Efter nogle snævre Future Cup-nederlag til Randers FC, FC Midtjylland og Viborg FF hentede vi mandag eftermiddag en sejr, da vi vandt 3-2 over EfB i Esbjerg.

Sejren blev sikret på mål af Mads Agger, Tinus Olesen og Benjamin Opanovic.

Mads Agger bragte os i front efter få minutters spil, da han sendte kuglen flot i kassen fra 20 meter.

EfB’s Oscar Obel-Hall udlignede efter et kvarters spil, men Tinus Olesen sørgede for en ny sønderjysk føring, da han med et flot solomål bragte os på 2-1 efter en times spil.

EfB udlignede igen – denne gang ved Steven Simpson – men små ti minutter før tid sikrede vi os sejren, da Benjamin Opanovic pandede Simon Maass’ gode hjørnespark i kassen.

Assistenttræner Simon Poulsen var godt tilfreds med præstationen i Future Cup-sejren.

– Helt overordnet spillede vi en fin kamp. Vi havde lavet lidt om på systemet, og nogle spillere var ude af deres normale positioner for, at kabalen kunne gå op, men de løste det fint. Vi spillede god fodbold, men der var naturligvis også nogle ting, hvor vi skulle være bedre og mere afklaret og afstemte, siger Simon Poulsen om sejren.

– Første halvleg var på et ganske fornuftigt niveau, og vi scorede efter en høj bolderobring. Anden halvleg startede også godt. Vi gik tilbage til en fire back-kæde, og det løste de godt, vi var gode på bolden og i fin kontrol.

– Efter vi kom på 2-1 og fik skiftet mere ud, fik Esbjerg mere momentum i kampen, og de havde en del store chancer. De fik scoret på en enkelt, men de havde en del andre store chancer, men vi fik forhindret yderligere mål med godt målmandsspil af Jonas Dakir og heroisk forsvarsspil samt en smule held. Til sidst fik vi scoret på en flot standardsituation og sikrede os sejren, siger Simon Poulsen.

Det var første gevinst i Future Cup-turneringen i dette efterår, og Simon Poulsen glædede sig over sejren.

– Jeg synes, vi har spillet fire gode kampe i Future Cup – minus første halvleg mod Viborg. Det var på tide, vi skulle have en sejr, og det var rart, den kom i dag.

FAKTA
EfB-Sønderjyske Fodbold 2-3 (1-1)
0-1 Mads Agger (5.), 1-1 Oscar Obel-Hall (14.), 1-2 Tinus Olesen (62.), 2-2 Steven Simpson (72.), 2-3 Benjamin Opanovic (83.)

Vores hold: Jonas Dakir – Kristoffer Jørgensen, Mads Bo Ottesen, Magnus Gaunsbæk – Tinus Olesen, Mads Hansen (46. Simon Maass), Olti Hyseni (77. Benjamin Opanovic), Troels Kløve (62. Sebastian Escobar Jensen), Sebastian Koch (46. Matti Geffen) – Mads Agger (72. Albert Rrhamani), Mikkel Hyllegaard

Del denne nyhed:

Seneste nyheder