Sønderjysk kulturbærer tager to år mere i Sønderjyske Fodbold

Sønderjyden Rasmus Vinderslev har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold med endnu to sæsoner.

I 20 år har Rasmus Vinderslev haft sin gang i Haderslev Fodboldklub og Sønderjyske Fodbold – og nu er sønderjyden klar til to år mere.

Den 25-årige midtbanemaskine har underskrevet en toårig forlængelse – gældende til sommeren 2025.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at det er lykkes at forlænge med en af klubbens egenproducerede spillere.

– Rasmus Vinderslev har gennem årene i Sønderjyske Fodbold vokset sig stor og stærk, og han er i dag et klubikon og en kulturbærer. Han har lagt lag på sin udvikling hver eneste sæson, og vi er meget glade for, at vi kan holde på ham.

– Vinderslev har gennem alle årene gået forrest med stort flid, og det hårde arbejde har det med at lønne sig på den lange bane. Hans rolle på holdet er blevet større og større, og det var helt fortjent, at han spillede med anførerbindet om armen i nogle af de sidste kampe i sæsonen. Den lyseblå trøje klæder ham på alle måder, og vi glæder os over, at hans hjemmebane også de kommende år er på Sydbank Park, siger Esben Hansen.

Rasmus Vinderslev glæder sig over, at parterne er blevet enige om en kontraktforlængelse.

– Det føles rigtig godt. Jeg er meget glad for, at jeg kunne blive enig med klubben om en forlængelse. Der er gang i en masse spændende ting i klubben, og det projekt, vi har gang i, vil jeg meget gerne være en del af.

– Jeg føler, at jeg udvikler mig godt i klubben, og min rolle har været voksende. Specielt det seneste halve år, hvor jeg har spillet den samme position, har været god for mig, og jeg er overbevist om, at jeg kan udvikle mig yderligere over de kommende sæsoner i Sønderjyske Fodbold. Jeg tror, det kan blive to gode år både for mig selv og klubben, og jeg håber, at det til næste sommer munder ud i en oprykning.

– Sønderjyske Fodbold betyder rigtig meget for mig. Jeg har brugt hele min barndom, ungdom og mine første voksenår i klubben, og det er et godt sted at være med mange gode folk i og omkring klubben. Jeg glæder mig til nye oplevelser sammen med fansene på Sydbank Park, siger Rasmus Vinderslev.

Rasmus Vinderslev har foreløbig spillet 136 kampe for Sønderjyske Fodbold, hvilket placerer ham på en tiendeplads på klubbens All Time-liste.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder