Snævert nederlag til U15

Akademiets U15-hold tabte lørdag med 2-1 til Lyngby efter et tæt opgør. 

U15-drengene var i lørdags i aktion i Aabenraa, hvor Lyngby ventede til en spændende kamp. Opgøret viste sig at blive meget jævnbyrdigt, men desværre kunne gæsterne tage en 2-1-sejr med tilbage til Sjælland. 

Trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen ærgrede sig efter kampen over, at det lykkedes udeholdet at tage de tre point efter en sen scoring. 

-Vi spillede en tæt kamp, hvor begge hold ville mene, at de havde chancerne til at retfærdiggøre en sejr, men da alt var gjort op, var det Lyngby, som efter slutfløjtet stod med de tre point. Kampen var ret åben det meste af tiden, hvor begge hold havde sine perioder på bolden og med chancer i begge ender. Syv minutter før tid scorede Lyngby til slutfacit 2-1. Vi skabte selv chancer nok til mere end én scoring, men de sidste marginaler og kynisme har ikke været på vores side det meste af foråret.

De fortæller samtidig, at holdet lige skulle vænne sig til banens beskaffenhed.

-Vi spillede kampen på en lidt tør, men ellers ganske udmærket græsbane i Aabenraa. Græsbanen er et anderledes underlag, end det vi er vant til, og det krævede en lille smule tilvendelse for drengene. Der skulle lidt ekstra fart i afleveringer for at højne tempoet, og det var vi bedst til efter pausen, hvor vi også skabte de fleste af vores chancer, mens vores pres også var bedst efter pausen. 

Sønderjyske/HFK – Lyngby 1-2 (0-0)  

1-1, William Beck. 

Startopstilling: Noah Q.P. Nguyen – Victor Grønhøj Nissen, Simon Thaysen Nissen, Benjamin Nicolaisen, William Beck, Marcus Nukulkit Hansen, Nicolai Derlich Biel, Villads Nøhr Birk, Gustav Sejrup, Sultan Azar Ebrat, Malthe Vigen. 

Bænken: Nicklas Bergmann Schmidt, Oliver Kræmer Jessen, Nicolai Lund, William Svendgaard. 

U19-holdet spiller deres næste kamp d. 3. juni, hvor Lyngby venter i Aabenraa. U17 og U15 spiller ligeledes d. 3. juni, hvor FC København gæster Haderslev. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder