Sjov video: Dal og Poulsen overraskede U14-drenge fra Nord-Als

Assistenttræner Simon Poulsen og anfører Marc Dal Hende overraskede i sidste uge en flok U14-drenge fra Nord-Als Boldklub, da de dukkede uanmeldt op til en træning. Det blev til en sjov time for begge parter. Se en reportage fra turen i videoen herunder.

Omkring 20 U14-spillere fra Nord-Als Boldklub fik sig noget af en oplevelse, da de i sidste uge var mødt op til træning.

Kort efter, at deres træner Casper Nicolaisen havde sat træningen i gang, dukkede vores assistenttræner Simon Poulsen og anfører Marc Dal Hende op og overtog styringen af træningen.

Kun træner Nicolaisen vidste, at vi ville komme forbi, så det var noget af en overraskelse for Nord-Als Boldklub-spillerne, at Dal og Poulsen pludselig stod dér på græsbanen i Nordborg.

Simon Poulsen instruerede i nogle pasningsøvelser, mens Marc Dal Hende i dagens anledning prøvede sig af som målmand.

Det endte med en times træning med masser af gode øvelser og store grin, inden seancen blev afsluttet med fotos og autografer.

Også U12-drengene på banen ved siden af blev underholdt med en lidt fodboldspil og autografer.

Det var en skøn oplevelse for både Sønderjyske Fodbold og Nord-Als Boldklub, og mange af de unge spillere så vi igen kort efter, da de var til Samarbejdsklubbernes Dag på Sydbank Park i søndags.

Tak for en god dag.

Se en sjov video-reportage fra træningen her:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder