Simon Poulsen forlænger i Sønderjyske Fodbold

Assistenttræner Simon Poulsen har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold, så den nu løber frem til sommeren 2026.

Simon Poulsen har været en del af trænerteamet i Sønderjyske Fodbold siden januar 2019, og også i de kommende sæsoner vil sønderjyden være at finde på træningsbanen i Haderslev og på sidelinjen på Sydbank Park.

Den 39-årige assistenttræner har netop forlænget sin kontrakt med to år, så den nu løber frem til sommeren 2026.

Sportschef Casper Daather glæder sig over kontraktforlængelsen med Simon Poulsen. 

– Vi er meget glade for, at vi også har en aftale med Simon Poulsen for de kommende sæsoner. Først og fremmest er han en meget dygtig og utroligt vellidt træner, men han er også en kulturbærer, som er en fantastisk repræsentant for klubben og hele Sønderjylland. 

– Simon Poulsen har udviklet sig godt som træner, siden han indstillede sin aktive karriere, og hans rolle er kun blevet større og større. Transitionen har altid stået hans hjerte særligt nær, men han har også et stort ansvar omkring den individuelle træning og vores standardsituationer. Han har desuden en kæmpe andel i den sprudlende offensiv, som vi har nydt godt af i efteråret.  Han indgår i et stærkt trænerteam, hvor han både har fået – og har taget – masser af ansvar, og vi glæder os over, at vi også råder over hans store kompetencer i de kommende sæsoner, siger Casper Daather.

Simon Poulsen stortrives som assistenttræner i Sønderjyske Fodbold og glæder sig over kontraktforlængelsen.

– Jeg er meget glad for at være i Sønderjyske Fodbold, og det er med glæde og stolthed, at jeg nu har forlænget min aftale med klubben. Jeg har snart været træner i fem år, og jeg har været igennem nogle meget lærerige år i klubben, og jeg føler også, at jeg har fået en god erfaring, der gør, at jeg i højere grad kan være med til at udvikle vores spillere og holdet.

– Jeg nyder at være i klubben, og jeg sætter stor pris på det stærke samarbejde, vi har i trænerteamet. Vi er i gang med et utroligt spændende projekt, og klubben er atter på rette kurs, så jeg ser med glæde og forventning frem mod de kommende oplevelser og udfordringer med Sønderjyske Fodbold, siger Simon Poulsen.

Simon Poulsen har sideløbende med assistenttrænerjobbet taget den højest mulige træneruddannelse på europæisk niveau og opnåede i sommer en UEFA PRO-licens.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder