Silkeborg IF tog det første pokalstik

Trods en god pokalfight og fine muligheder endte Silkeborg IF med at vinde 2-0 i den første pokalkvartfinale på Sydbank Park.

Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet.

Men nede 0-2 efter den første pokalkvartfinale er vejen til vores fjerde semifinale i træk da ikke blevet lettere.

Udgangspunktet burde også have været bedre, for i store dele af kampen spillede vi ganske pænt og gav god modstand til Silkeborg IF.

Særligt i første halvleg var vi stærke. Efter ti minutter var vi tæt på at få en drømmestart, da et godt angreb, der gik gennem José Gallegos, Peter Christiansen og Orri Oskarsson, endte for fødderne af Thorsen, der var tæt på at bringe os i front.

De helt store muligheder udeblev herefter, men vi fik trykket gæsterne godt foran mål og skabte flere lige-ved-og-næsten-chancer.

Derfor var det også godt gammeldags træls, da gæsterne bragte sig på 1-0 midtvejs i halvlegen. Søren Tengstedt bragede til bolden fra kanten af feltet, og Nicolai Flø kunne intet stille op i målet. Det var en sand perle.

Vi fortsatte de gode takter trods modgangen. Peter Christiansen havde muligheden for at udligne efter en god halv time, men afslutningen sad desværre så tæt på Nicolai Larsen i Silkeborg-målet, at han kunne nå at reagere og redde.

Også anden halvleg blev startet godt – og stille – men efter ti minutters spil bankede Tonni Adamsen til bolden midt i feltet. 2-0 til gæsterne.

I de efterfølgende ti minutter skulle vi være meget glade for Flø i målet. Gæsterne kom frem til en håndfuld gode chancer, men Flø sprællede flot på stregen og holdt os inde i kampen. Fremragende aktioner.

Vi fik samling på tingene igen og spillede os flot ind i kampen igen. Det var tæt på at give gevinst 20 minutter før tid, da Emil Frederiksen sendte en god aflevering afsted til Peter Christiansen, men han skød desværre over på den gode mulighed.

Kort efter var Oskarsson tæt op at sætte Christiansen op til en ny stor chance, men Silkeborg-forsvaret fik lukket ned i absolut sidste øjeblik.

Desværre blev det ikke til en reducering, som ville lune gevaldigt inden returopgøret, men det sluttede 0-2 på Sydbank Park.

Vi har før leveret pokalmagi, og intet er afgjort inden returopgøret i Silkeborg den 6. april.

Tak til 2.011 tilskuere på Sydbank Park. Vi ses igen lørdag den 18. marts, hvor vi tager imod Nykøbing FC i NordicBet Ligaens sidste grundspilskamp. Inden da venter der på søndag en tur til Hjørring, hvor Vendsyssel FF tager imod.

Kampen i tal
Sønderjyske Fodbold-Silkeborg IF 0-2 (0-1)
0-1 Søren Tengstedt (23.), 0-2 Tonni Adamsen (54.)

Vores hold: Nicolai Flø – Jons Thorsen, Maxime Soulas, Marc Dal Hende (57. Rasmus Wikström), Atli Barkarson – Sefer Emini, Mads Albæk (66. Marcus Kristensen), Lukas Björklund (66. Rasmus Vinderslev) – José Gallegos (57. Emil Frederiksen), Orri Óskarsson (78. Søren Andreasen), Peter Christiansen

Tilskuere: 2.011

Del denne nyhed:

Seneste nyheder