Sikker sejr over svenske GAIS i træningskamp i Spanien

Mandag eftermiddag vandt vi 3-1 over svenske GAIS i den første træningskamp i Spanien. Søren Andreasen, Peter Christiansen og Mads Agger scorede målene.

Der var hård modstand på programmet, da vi mandag mødte det svenske Allsvenskan-hold GAIS i den første af to træningskampe i Spanien.

Efter 90 minutters hård kamp endte vi med at vinde en sikker 3-1-sejr i en kamp, hvor svenskerne først fik reduceret til allersidst. Søren Andreasen, Peter Christiansen og Mads Agger scorede vores mål.

Særligt første halvleg blev en meget intens omgang. Der blev gået til den i tacklingerne, og der var mere fight, end der var skønspil i den første halvdel af halvlegen.

Som halvlegen skred frem, fik vi mere greb om kampen, og efter en god halv time fik vi også resultat af den overhånd, vi havde tilspillet os.

Kristall Ingason drev bolden godt frem mod mål og spillede bolden flot og uselvisk på tværs til Søren Andreasen, der havde nemt ved at score tæt under mål.

Temperamenterne kom i kog kort før pausen, da José Gallegos blev offer for en grov tackling, men efter lidt skubberi kom vi i gang igen – og Gallegos kom på højkant.

I pausen blev der – helt efter planen – skiftet ni spillere. Med friske fødder satte vi os fuldstændig på indledningen af anden halvleg, og der skulle ikke gå længe, før det gav resultat.

Ti minutter inde i halvlegen øgede Peter Christiansen til 2-0, da han sparkede bolden gennem benene på svenskernes målmand. Olti Hyseni leverede en stærk assist, da han spillede NordicBet Liga-topscoreren fri med en følt bold i dybden.

To minutter senere blev det også 3-0. Denne gang udnyttede Mads Agger en god fremlægning, og han sparkede sikkert kuglen i kassen efter Peter Christiansens fremragende oplæg.

De gode takter fortsatte i resten af halvlegen, hvor der var chancer til flere mål. Tættest på var Olti Hyseni med en afslutning fra kanten af feltet, men en redning kom i vejen for yderligere sønderjyske scoringer.

Lige på slaget 90 fik svenskerne et unødvendigt reduceringsmål, men det kunne ikke ændre ved en stensikker sejr på 3-1.

På lørdag venter der svensk modstand for tredje kamp i træk, når vi i Alicante møder Halmstad.

Kampen i tal
Sønderjyske Fodbold-GAIS 3-1 (1-0)
1-0 Søren Andreasen (34), 2-0 Peter Christiansen (56.), 3-0 Mads Agger (58.), 3-1 Alexander Ahl Holmström (90.)

Holdet i første halvleg: Jonas Dakir – Simon Wæver, Maxime Soulas, Marc Dal Hende, Dalton Wilkins – Sefer Emini, Rasmus Vinderslev, Kristall Ingason – Tobias Klysner, Søren Andreasen, José Gallegos

Holdet i anden halvleg: Nicolai Flø – Dalton Wilkins (61./Kristoffer Jørgensen), Maxime Soulas (61./Gustav Drest Wagner), Daniel Grétarsson, Atli Barkarson – Troels Kløve, Andreas Oggesen, Ivan Nikolov – Mads Agger, Olti Hyseni, Peter Christiansen