Sent nederlag mod Landskrona

Der var gode tendenser i spillet og flere store chancer, men lørdagens testkamp mod Landskrona BoIS endte med et nederlag på 2-0 efter to sene svenske scoringer.

Da kampen blev fløjtet op på Vanløse Idrætspark, kunne man straks se, at det var to mandskaber, som gerne ville op og stresse modstanderen med et højt pres. 

Det høje pres gav ikke de store chancer før midtvejs i første halvleg, hvor Marc Dal Hende var meget tæt på med et fint hovedstød efter hjørnespark. Den efterfølgende returbold dansede på svenskernes mållinje, men ind ville bolden ikke. 

Til gengæld opstod der tumult i forbindelse med den store chancer, og i den efterfølgende periode var der skruet yderligere op for intensiteten. Det gav en rigtig god periode til Sønderjyske, hvor vi fik presset Landskrona langt tilbage på banen. Eksempelvis havde vi hele seks hjørnespark i forbindelse med det samme angreb, uden at det gav den helt store målchance. 

I første halvlegs sidste minutter var nytilkomne Søren Andreasen farlig i to omgange. Først fik han en fin afslutning reddet, hvorefter han kort inden pausen var tæt på at finde Peter Christiansen med en god aflevering, men den blev blokeret i sidste sekund. 

Efter den gode afslutning på første halvleg skulle vi fortsætte takterne i anden halvleg, men i stedet blev kampen en mere jævnbyrdig affære. Der var optræk til chancer i begge ender, hvor især Orri Oskarsson havde et par muligheder fra vores side. 

Med ti minutter tilbage af kampen kom kampens første scoring, da Landskrona fik tilkendt et straffespark. Det blev sikkert eksekveret af Lukas Sunesson, og det skulle ikke være sidste gang, at svenskerne kom på måltavlen. 

Fem minutter senere blev en fejl i vores opbygningsspil udnyttet af gæsternes Robin Dzabic. Dermed endte det hele 2-0 til Landskrona efter en kamp, hvor vi til tider spillede rigtig fin fodbold, men hvor vi manglede den sidste kvalitet og skarphed. 

Den næste træningskamp er fredag den 10. februar, hvor vi spiller mod Kolding IF. 

Kampen i tal

Sønderjyske Fodbold – Landskrona BoIS 0-2 (0-0)

0-1, Lukas Sunesson – 0-2, Robin Dzabic. 

Vores hold: Nicolai Flø – Christoffer Remmer (63. Rasmus Vinderslev), Luka Racic (72. Maxime Soulas), Marc Dal Hende (32. Rasmus Wikström), Atli Barkarson – Troels Kløve (63. Lukas Björklund), Mads Albæk, Sefer Emini (80. Adnan Hadzic) – Emil Frederiksen, Peter Christiansen (72. José Gallegos), Søren Andreasen (46. Orri Oskarsson). 

Assistenttræner Lasse Frølund giver sit syn på lørdagens testkamp mod Landskrona BoIS i videoen herunder.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder