Seks træningskampe venter efter vinterpausen

Spillerne er netop sendt hjem på en yderst velfortjent vinterferie. Når de vender tilbage, venter der seks træningskampe og en træningslejr i Spanien inden turneringsstarten i slutningen af februar.

Efter en stærk efterårssæson er spillerne i dag sendt på en yderst velfortjent vinterferie.

De har været samlet til træning i denne uge, men nu venter fire ugers ferie, inden de begynder de fælles forberedelser frem mod forårssæsonen.

Spillerne møder ind i grupper til forskellige tests i weekenden 6.-7. januar, og den første officielle holdtræning er mandag den 8. januar – og så er vi i gang for alvor.

Der venter holdet seks træningskampe denne vinter – to af dem spilles i Spanien, hvor spillerne er på træningslejr fra den 3. til den 12. februar.

Årets træningskampe får et svensk islæt, idet vi møder Halmstads BK og GAIS fra Allsvenskan samt Landskrona BoIS fra Superettan, som vi også har mødt i de seneste opstarter. Derudover venter tre jyske hold, Viborg FF, Vejle Boldklub og FC Fredericia.

Vinterens træningskampe:
Fredag den 12. januar 12.00: Viborg FF-SJF
Lørdag den 20. januar 11.00: Vejle B.-SJF
Fredag den 26. januar 15.00: Landskrona-SJF
Mandag den 5. februar (i Spanien): SJF-GAIS
Lørdag den 10. februar (i Spanien): SJF-Halmstads BK
Fredag den 16. februar: FC Fredericia-SJF

Den første turneringskamp i NordicBet Ligaen mod AaB i Aalborg spilles den 23.-25. februar – kampen forventes fastlagt kort før jul.

Du kan altid orientere dig om vores kampe her på hjemmesiden under “Kampplan”.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder