Sejr til U19 efter straffespark i forårspremieren

U19-holdet hentede to point i forårssæsonens første kamp, da AC Horsens på udebane blev besejret på straffespark efter 0-0 i den ordinære spilletid.

U19-holdet var det første af vores akademihold, der sparkede forårssæsonen i gang, og det gjorde det på ganske fornuftig vis, da det lørdag blev til to point i premierekampen ude mod AC Horsens.

Efter 0-0 i den ordinære spilletid skulle pointene fordeles efter straffespark, og her var sønderjyderne skarpest fra 11-meter-pletten.

Holdene ligger side om side i tabellen, så der var vigtige point på spil, og når det tilmed var årets første kamp, blev det også spillemæssigt en noget rodet og usammenhængende første halvleg.

Efter pausen satte vi os tungt på den første halvdel af halvlegen, men den sidste kvalitet manglede, da overtaget skulle omsættes til store målchancer.

Derefter blev det en noget mere rodet afslutning, hvor Horsens også kom frem til chancer, men Benjamin Rasmussen tog godt fra i målet i slutfasen.

Rasmussen var også en god mand for os i den efterfølgende straffesparkskonkurrence, da han reddede to af hjemmeholdets forsøg og banede vejen for vores sejr fra pletten.

Det var en premierekamp, der godt kunne have givet fuld pointhøst, men det blev til to point til tabellen.