Sejr i opstartens sjette og sidste træningskamp

Peter Christiansen scorede målet, da FC Fredericia blev besejret med 1-0 i opstartens sidste træningskamp.

To nederlag efterfulgt af fire sejre på stribe.

Det er status for opstartens seks træningskampe, efter FC Fredericia fredag eftermiddag blev besejret med 1-0 på kunstgræsset i Fredericia.

Kampens første 45 minutter var en meget rolig omgang, uden de helt store muligheder for scoringer. Vores bedste tilbud faldt kort før pausen, men Kristall Ingasons afslutning tæt under mål blev blokeret.

Anden halvleg var anderledes underholdende for de omkring 100 fremmødte tilskuere i Fredericia, hvoraf der var mange, der var ude at lufte de lyseblå halstørklæder.

I halvlegens første minutter var både Ingason og Atli Barkarson tæt på, og også Søren Andreasen og Marcus Kristensen havde nogle gode forsøg, der var tæt på at gå i netmaskerne.

Et kvarter før tid kom det meget fortjente føringsmål, da Peter Christiansen sikkert sendte bolden ind ved fjerneste stang.

Føringen blev holdt hjem, uden at sejren for alvor var i fare, og vi fik dermed en resultatmæssig god generalprøve.

Næste lørdag bliver det alvor i Aalborg, når vi indleder forårssæsonen i NordicBet Ligaen mod AaB.

Vi håber, at vi ser mange lyseblå fans til årets første udebanekamp, hvor førstepladsen skal forsvares.

Kampen i tal
FC Fredericia-Sønderjyske Fodbold 0-1 (0-1)
0-1 Peter Christiansen (76.)

Vores hold: Nicolai Flø (46. Jonas Dakir) – Andreas Oggesen (46. Peter Christiansen), Maxime Soulas, Daniel Grétarsson (62. Jonas Thorsen), Atli Barkarson (62. Dalton Wilkins) – Sefer Emini (46. Marcus Kristensen), Rasmus Vinderslev (46. Troels Kløve), Kristall Ingason (62. Ivan Nikolov) – Tobias Klysner, Søren Andreasen (62. Olti Hyseni), José Gallegos