Samarbejdsklubberne samlet til træner-workshop

11 samarbejdsklubber var repræsenteret, da Sønderjyske Fodbold onsdag aften afholdt en trænerworkshop for børnetrænere og børneudviklingstrænere i samarbejde med DBU Jylland.

Samarbejdsklubberne i Sønderjyske Fodbold har igen været samlet til en fælles læring om ungdomsfodbold.

Sønderjyske Fodbold afholdt onsdag aften i fællesskab med DBU Jylland en trænerworkshop for børnetrænere og børneudviklingstrænere fra samarbejdsklubberne.

27 trænere, som samlet set repræsenterede 11 forskellige samarbejdsklubber, var mødt op til en lærerig aften, og Vojens BI var så venlige at lægge baner og klubhus til, imens deres U12- og U13-spillere medvirkede som medier.

Aftenen handlede om niveaudeling i børnefodbold. Der blev set en træning, hvor de deltagende trænere skulle forsøge at vurdere, om spillerne var A-, B- eller C-spillere. Dernæst havde gruppen en god debat om, hvilket niveau man skal tilmelde sine børnehold til i turneringskampene, og hvordan man i det hele taget håndterer niveaudeling i børnefodbold.

Børnefaglig rådgiver i DBU Jylland, Peter Davies, ser tilbage på en spændende samling for de sønderjyske trænere. 

– Det var en rigtig god aften med mange engagerede trænere, som skabte en god debat. Aftenens tema virkede til at ramme plet i forhold til de udfordringer, der er ude i klubberne, siger Peter Davies.

Niels Dyngby, børneudviklingstræner i Sønderjyske Fodbold, glæder sig over, at samarbejdsklubberne igen var samlet til en lærerig aften.

– Det var en spændende aften, hvor mange trænere var samlet om et emne, som tydeligvis fylder en del i børnefodbolden. Samtidig er det skønt at kunne samle så mange trænere fra samarbejdsklubberne, som får udvekslet en masse erfaringer med hinanden på kryds og tværs, siger Niels Dyngby.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder