Sæsonens længste Away: Turen går til Helsingør

Søndag skal vi på langfart, når vi spiller på udebane mod FC Helsingør. Vores seneste kamp i Helsingør blev en mindeværdig en af slagsen.

Det gør bestemt ikke noget, at vi i denne sæson har udekampe, hvor vi kun skal køre til Kolding, Fredericia eller Horsens, men en god, lang Away kan bestemt også noget.

Sådan en er der i sigte på søndag, når vi møder FC Helsingør på udebane.

Med 301 kilometer fra Sydbank Park til Helsingør Stadion er det sæsonens længste udebanetur, der venter, så vi smider på forhånd masser af street credit efter de fans, der søndag drager på langfart.

Lad os starte med at gøre opmærksom på den bustur, som fansene i Sønderjyske Fodbold Support sender afsted – her kan du komme godt og billigt til Helsingør, og du behøver ikke tænke på alt det praktiske. Det mangler endnu enkelte tilmeldinger, før bussen med sikkerhed kører afsted, så skynd dig at melde dig til: https://www.facebook.com/SEsupport

Hvis du tager bilen til Helsingør, vil vi anbefale, at du sætter tid af til at køre forbi Kronborg Slot og mærker historiens vingesus. Skal det opgraderes til en kulttur, tager du også færgen tur/retur til Helsingborg – så er det næsten som at spille europæisk fodbold…

FC Helsingør var en del af top seks i sidste sæson, men de har fået en svær start på 2023/2024-sæsonen. Der er dog masser af kvalitet på holdet, og så sent som i søndags spillede de 0-0 i Fredericia, hvor hjemmeholdet ellers med en sejr kunne have skubbet os ud af top to i NordicBet Ligaen.

Vi havde også en del bøvl med FC Helsingør i sidste sæson, hvor det blev til to sejre og to nederlag i de fire indbyrdes opgør. For vores vedkommende var den mest mindeværdige kamp i april, hvor vi vandt 5-4 i Helsingør efter noget af en tjubang-kamp. Her førte vi 4-2, inden Helsingør kom på omgangshøjde, og José Gallegos blev redningsmanden kort før tid.

Helt så spændende behøver det ikke at blive igen, når vi søndag atter gæster Helsingør, men forhåbentligt kan vi igen laste Sønderjyske Fodbold-bussen med tre point, så den lange hjemtur til Sønderjylland føles lidt kortere.

Du kan købe billet til kampen i Helsingør på værternes hjemmeside: https://shop.fchelsingor.dk/da/kampe

Læs mere om forholdene for udebanefansene her: https://www.fchelsingor.dk/udebanefans/

Der er kampstart i Helsingør søndag 14.00. Vi håber, vi ses!

Del denne nyhed:

Seneste nyheder