Sæsonen starter med et kryds på svær udebane

Det endte 1-1 i sæsonpremieren i NordicBet Ligaen, hvor Mads Agger scorede i sin debutkamp.

1-1, og vi er på tavlen i NordicBet Ligaen.

Fredag aften kunne vi rejse hjem med det ene point fra Hjørring, da vi fik uafgjort i sæsonpremieren på en svær udebane mod Vendsyssel FF.

I en lige første halvleg bragte hjemmeholdet sig foran 1-0 midtvejs i halvlegen, da Carl Lange fik foræret en chance midt i feltet, som han klappede sikkert ind.

Kort efter var hjemmeholdet tæt på at fordoble føringen, men heldet og stolpen var med os.

Vi havde selv et par gode chancer for at udligne i de første 45 minutter – den største mulighed var en dobbelt-chance til Søren Andreasen og Sefer Emini, men gode Vendsyssel-indgreb forhindrede udligningen.

Vi kom stærkt ud til anden halvleg og satte straks et godt tryk på hjemmeholdets mål. Vi kom tættere og tættere på, og efter 50 minutters spil kom udligningen ved Mads Agger. Den nytilkomne kantspiller tog et godt ryk i feltet og satte bolden ind ved fjerneste stolpe.

Det gode spil fortsatte i resten af kampen, men den helt store chance, der kunne have givet os sejren, udeblev, og vi måtte nøjes med ét point i premieren.

I kampen blev der givet debut til intet mindre end fem spillere, mens Andreas Oggesen gjorde comeback i slutminutterne. Debutanerne var Simon Wæver, Daniel Gretarsson, Mads Agger, Ivan Nikolov og Kristill Ingason.

Næste fredag – den 28. juli klokken 19.00 – starter vi sæsonen hjemme på Sydbank Park, når vi tager imod FC Fredericia.

Tak for opbakningen til de fans, der tog den lange vej til Hjørring.

Se Mads Aggers mål her:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder