Referat: Sikker sejr i Hobro i den anden testkamp

En stensikker 3-0-sejr i Hobro blev grundlagt i en meget velspillet første halvleg.

Fredag spillede vi sæsonens anden træningskamp, da Hobro IK tog imod på kunstgræsset på Eurowind Energy Park.

Det endte med en stor pil op og en meget sikker 3-0-gevinst, hvor spillet særligt i første halvleg var meget lovende.

Vi sad solidt på tingene fra første fløjt, og allerede efter to minutters spil var Emil Frederiksen tæt på at sparke et frispark i kassen.

Kampens første mål faldt efter ti minutter, da en fremlægning endte for fødderne af Peter Christiansen i feltet, og sønderjyden sparkede køligt kuglen i kassen.

Atli Barkarson havde fra sin position som venstre back flere gode fremstød og skarpe indlæg, og det flotteste af dem alle – et chip fra baglinjen – endte i hovedet på Troels Kløve, der nemt kunne heade bolden ind tæt under mål. 2-0 efter 20 minutter.

Det blev også 3-0 kort før pausen. Med kvikke kombinationer blev Hobro-forsvaret splittet, og Christoffer Remmer afleverede ind til Peter Christiansen, der igen var sikker, da han fik muligheden midt i feltet.

Der blev skiftet syv mand i pausen og yderligere fire spillere efter et kvarters spil af anden halvleg, og med 11 nye på banen blev der også efterladt et solidt indtryk. Det blev dog en chancefattig halvleg, og bortset fra et stolpeskud, holdt vi hjemmeholdet fra chancer. I den anden ende havde vi optræk til flere scoringer, uden det rigtigt nåede at blive farligt.

Dermed endte det med en sønderjysk 3-0-sejr efter en overbevisende præstation, hvor der særligt i første halvleg blev sat mange plusser.

Den næste træningskamp spilles på udebane mod Randers FC fredag den 27. januar.

FAKTA
Hobro IK-Sønderjyske Fodbold 0-3 (0-3)

0-1 Peter Christiansen (10.), 0-2 Troels Kløve (21.), 0-3 Peter Christiansen (41.)

Holdet i første halvleg: Nicolai Flø – Christoffer Remmer, Maxime Soulas, Marc Dal Hende, Atli Barkarson – Troels Kløve, Mads Albæk, Sefer Emini – Emil Frederiksen, Mikkel Ladefoged, Peter Christiansen

Holdet i anden halvleg: Marcus Alstrup – Rasmus Vinderslev (81. Abdoul Salam Toure), Rasmus Wikström, Marc Dal Hende (61. Nikolai Jacobsen), Atli Barkarson (61. Jannick Liburd) – Marcus Kristensen, Mads Albæk (61. Kristoffer Jørgensen), Adnan Hadzic – José Gallegos, Peter Christiansen (61. Mikkel Hyllegaard), Lukas Björklund