Rasmus Vinderslev tager trøje nummer 6

Rasmus Vinderslev overtager det ledige nummer 6 i Sønderjyske Fodbold.

Når Rasmus Vinderslev fredag aften trækker den nye lyseblå Sønderjyske Fodbold-trøje over hovedet, er det ikke kun trøjen, der er ny.

Det er sønderjydens rygnummer også.

Vinderslev har siden 2017 båret nummer 24 på ryggen, men fremover vil den 26-årige midtbanespiller bære nummer 6.

Nummeret er blevet ledigt, efter Adnan Hadzic skiftede til norsk fodbold, og Vinderslev rykker dermed talmæssigt frem i køen, da han har spillet i trøje nummer 24 siden debuten i 2017.

– Jeg er utrolig stolt over at bære Sønderjyske Fodbold-trøjen, men jeg har aldrig gået så meget op i, hvilket nummer der står på ryggen. I forbindelse med det nye trøjeskifte er jeg blevet spurgt, om jeg vil have det ledige nummer 6, og det har jeg valgt at tage imod. Jeg tager det som et skulderklap, at gode folk i klubben mener, at jeg skal bære det nummer, der matcher min position på banen, og jeg vil bære nummer 6 med stolthed, siger Rasmus Vinderslev.

Rasmus Vinderslev, der har spillet 145 kampe for Sønderjyske Fodbold, vil bære det nye nummer første gang, når vi fredag aften møder AaB i NordicBet Ligaen.

Sønderjyden, der igen er bosat i Haderslev efter en kort afstikker til Odense, er i gang med sin 21. sæson i klubben, hvor han som femårig startede i Haderslev Fodboldklub. Han fik sin debut for Sønderjyske Fodbold i maj 2017.

Han forlængede i juni sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder