Radio Globus og Sønderjyske Fodbold i stærkt samarbejde

Radio Globus og Sønderjyske Fodbold har indgået et samarbejde, hvor spillernes stemmer skal være med til at synligøre kampene på Sydbank Park.

Ingen sønderjyder skal være i tvivl om, hvornår Sønderjyske Fodbold spiller sine kampe på Sydbank Park.

Derfor er det med stor glæde, at Sønderjyske Fodbold og Radio Globus har indgået en samarbejdsaftale, der betyder, at radiostationen skal være med til at promovere fodboldklubbens hjemmekampe i æteren.

Radio Globus og Globus Guld er samlet den mest lyttede lokalradiostation i Sønderjylland, og på mange arbejdspladser i landsdelen er det netop herfra, at sønderjyderne får nyheder, underholdning og musik.

Aftalen indebærer, at Sønderjyske Fodbold får et stort antal radiospots, som bliver afspillet i ugen op til hjemmekampene på Sydbank Park.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over aftalen.

– Radio Globus og Globus Guld kommer godt ud i hele Sønderjylland, og da Sønderjyske Fodbold er for hele landsdelen, er Radio Globus et vigtigt medie og en god samarbejdspartner for os.

– Vi vil gerne fange sønderjydernes opmærksomhed, mens de står ude på arbejdspladserne, og det gør vi blandt andet ved at lave nogle friske radiospots, hvor det er vores egne spillere, der selv indtaler og promoverer kampene. Det gør det meget mere autentisk, og de synes, det er hyggeligt at besøge studiet i Sdr. Hygum, siger Markus Kristoffer Hansen.

Radiostationens medindehaver, Søren Klinkby, glæder sig over det tætte samarbejde med Sønderjyske Fodbold.

– Vi har samarbejdet med Sønderjyske Fodbold i mange år, men vi skruer op for samarbejdet og sammenholdet ved, at det er spillerne, der kommer forbi og promoverer kampene. Det er både hyggeligt og sjovt, når de kommer i de uvante rammer her hos os, men jeg synes, de har klaret de første optagelser meget flot, og vi glæder os allerede til, at de næste kommer forbi studiet, så vi sammen kan gøre opmærksom på Sønderjyske Fodbolds hjemmekampe, siger Søren Klinkby.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder