PwC forlænger sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold

PwC har forlænget sin sponsorat i Sønderjyske Fodbold, hvor revisionsvirksomheden nyder at tage kolleger og forretningsforbindelser med på Sydbank Park.

Endnu en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold forlænger nu sin aftale.

PwC vil gerne bakke op om Sønderjyllands fodboldstolthed, og samtidig har de stor glæde af at tage kolleger og forretningsforbindelser med til kamp.

– Hos PwC tager vi ansvar og brænder for at gøre en positiv forskel – for vores kunder, for hinanden og for samfundet. Det er derfor helt naturligt for os at være en del af Sønderjyske Fodbold. Vores værdier er et perfekt match, og vi tager gerne kolleger og forretningsforbindelser med til kampene for at mærke atmosfæren i erhvervsklubben og på Sydbank Park, siger partner i PwC, Henrik Forthoft Lind.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over det fortsatte samarbejde.

– Vi glæder os over, at PwC har stor glæde af sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold, og jeg kan kun bakke op omkring, at Sydbank Park er det helt rigtige sted at tage kolleger og forretningsforbindelser med til kamp. Her er der både god stemning, et godt netværk og kvalitetsfodbold på plakaten, og vi er meget taknemlige for, at PwC er med til at bidrage til den positive stemning, der hersker i og omkring Sønderjyske Fodbold, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder