Povl Davidsen trak lod til de europæiske mesterskaber i minoritetsfodbold

Povl Davidsen var blandt de udvalgte, der fik lov at trække lod til sommerens EUROPEADA – de europæiske mesterskaber i minoritetsfodbold.

Povl Davidsen repræsenterede Sønderjyske Fodbold på bedste vis, da Sydbank Park søndag dannede rammen om lodtrækningen til sommerens EUROPEADA – de europæiske mesterskaber i minoritetsfodbold.

Omkring 130 gæster deltog i begivenheden, herunder 20 delegationer af hold fra hele Europa samt adskillige personligheder fra politik, sport og medier.

Povl Davidsen havde æren af at trække lod til herrernes gruppe sammen med Mads Buttgereit, assistenttræner for det tyske fodboldlandshold.

Mads Skau, borgmester i Haderslev, og Stefan Seidler, landdagsmedlem for Sydslesvigsk Vælgerforening (SSW), var med til lodtrækningen i kvindernes turnering.

Turneringen består af 36 hold fra nationale og etniske minoriteter fra 15 europæiske lande, herunder 27 herrehold og ni kvindehold.

Værter for EUROPEADA 2024 bliver Sinti og Roma, det frisiske mindretal i Slesvig-Holsten, det tyske mindretal i Danmark og det danske mindretal i Tyskland.

Læs mere om Europeada 2024 her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder