Poulsen og Dal Hende deltog i Børnehjælpsdagens julefest

Simon Poulsen og Marc Dal Hende var i dag med ved Børnehjælpsdagens årlige julefest på Koldinghus. 

Simon Poulsen og Marc Dal Hende var efter mandagens træning på Koldinghus, hvor de tog del i Børnehjælpsdagens årlige julefest sammen med blandt andre rapperne Jøden og Kasper Fresco og komikeren Mick Øgendahl.

Julefesten bliver afholdt hvert år for børn og unge fra hele Sønderjylland, som er anbragt på døgninstitutioner. For netop denne gruppe børn og unge er julen ikke nødvendigvis familiernes tid, men kan ofte minde børnene om deres egne brudte eller ustabile familierelationer. Derfor er det ekstra vigtigt at gøre noget særligt for børnene og de unge – også i denne tid.

– Det betyder SÅ meget for børnene, at der kommer vaskeægte idoler og rollemodeller med til de her arrangementer. Det giver inspiration til børnene og de unge, og det giver dem noget at prale af – det er virkelig julemagi af fineste skuffe, siger projektchef Ida Lissau fra Børnehjælpsdagen.

Der blev skrevet et hav af autografer, taget selfies, fløjet med papirfly, og med Marc Dal Hendes opfordring om at drømme stort og blive ved med at kæmpe for at nå sine drømme, bliver der nok øvet lidt mere fodbold på institutionerne i den nærmeste fremtid.

Og lad så bare julestemningen brede sig, som den så fint gjorde på Koldinghus mandag eftermiddag.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder