Point til U17 i årets sidste kamp 

U17-drengene spillede 3-3 mod Lyngby, mens U19 og U15 desværre tabte i årets sidste ligakampe for talenterne. 

Lyngby var en tand for stærke for U19

U19-holdet var lørdag i aktion på udebane mod Lyngby, og her blev det desværre til et nederlag på 2-0. Vi skulle hen til det 35. minut før kampens første scoring kom, da hjemmeholdet bragte sig på 1-0. 

Det var også resultatet ved pausen, og dermed skulle U19-drengene frem og jage udligningen i anden halvleg. Den mission lykkedes ikke, og i stedet kunne Lyngby lukke kampen til slutresultatet 2-0. 

Lyngby – Sønderjyske/HFK 2-0 (1-0) 

Startopstilling: Dmytro Kosach – Nikolai Jacobsen, Sune Linderoth Aarup, Sebastian Jessen, Tinus Olesen, Silas Relsted Gonzalez, Philip Sørensen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Simon Maass, Kristoffer Jørgensen, Valentyn Napuda. 

Bænken: Blend Istrefi, Oliver Cafnik-Theill, Anders Bergholt Pedersen, Anton Hüttel, Mads Nielsen, Jonathan Heigl. 

U17 slutter stærkt af

Akademiets U17-mandskab spillede lørdag 3-3 mod Lyngby efter et jævnbyrdigt opgør. U17-drengene var bagud tre gange undervejs, men holdet viste stærk moral, hvilket cheftræner Michael Meyhoff var rigtig godt tilfreds med. 

– Vi rundede efteråret af med en lige kamp mod Lyngby, som også endte med et fair uafgjort resultat. Vi har været igennem et virkelig hårdt efterår resultatmæssigt, og vores karakter og mentalitet blev igen testet af. Vi kom hurtigt bagud og var bagud hele tre gange i kampen (1-0, 2-1 og 3-2). Drengene slog stærkt tilbage i modgangen og viste stor mental styrke, mens de holdt sig til både plan og aftaler kampen igennem.

Cheftræneren siger samtidig, at kampen var et godt billede på holdets udvikling i efteråret, hvor der er sket forbedringer både med og uden bold. 

– Vi havde gode perioder både med og uden bold og løb mange meter for hinanden. Vi fik i den grad vist tilskuerne den store udvikling, holdet har gennemgået i denne sæson, og så var der ikke en finger at sætte på vores kollektive indsats.

U17-talenterne kunne derudover juble over, at holdet vandt den afsluttende straffesparkskonkurrence.

Lyngby – Sønderjyske/HFK 3-3 (2-2)

1-1, Olti Hyseni – 2-2, Olti Hyseni – 3-3, Mads Bo Ottesen.  

Startopstilling: William Nyborg – Jeppe Klemann, Lasse Riggelsen, Refik Avdic, Mads Bo Ottesen, Frederik Nygaard Jürgensen, Dereje Jensen, Jakob Lagoni Thorsen, Olti Hyseni, Asghar Ibrahimi, Sebastian Larsen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Elias Hjort-Pedersen, Jacob Hamborg, Mohamed Yahya. 

Snævert nederlag til U15

U15-holdet gjorde mange ting rigtig, men de måtte indkassere et nederlag på 2-1, da holdet lørdag mødte Farum Boldklub på hjemmebane. Efter kampen var trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen selvsagt ærgerlige over nederlaget, men de kan glæde sig over en meget fornuftig indsats. 

– Vi var meget tæt på point. Og det kunne have været både ét eller tre point. Vi leverede en rigtig god præstation mod et dygtigt FCN-hold. Vi lykkedes i rigtig mange perioder med et etableret lavt pres, hvor vi ikke nemt blev overspillet. Samtidig havde vi også perioder, hvor vi kunne trykke på og skabe chancer. Især på omstillinger skabte vi nogle fine chancer og kom da også foran efter en omstilling, fortæller de. 

De beretter samtidig, at holdet både var tæt på at score lige inden og lige efter FCN´s afgørende scoring. 

– Sejren er nok overall fair nok, men vi ærgrede os helt vildt over, at det ikke blev til point. Kort før FCN’s føring havde vi en halvstor chance, der desværre ikke blev omsat, og efter deres 2-1-mål havde vi både en afslutning på stolpen og en anden stor chance. Så vi synes mulighederne for point var til stede, men drengene kan absolut være deres indsats bekendt. De arbejdede hårdt og koncentreret hele kampen. 

Sønderjyske/HFK – Farum Boldklub 1-2 (0-0)

1-0, Villads Nøhr Birk . 

Startopstilling: Noah Q.P. Nguyen, Sultan Azar Ebrat, Nicolai Lund, William Beck, Villads Nøhr Birk, Tobias Stig Bertram, Nicolai Derlich Biel, Andreas Holm, William Thomsen, Nicklas Bergmann Schmidt, Simon Thaysen Nissen. 

Bænken: Gustav Sejrup, Tobias Meilandt Jacobsen, Mathias Duborg. 

Weekendens kampe var de sidste i ligaen for talentholdene i 2022. U19 indleder forårssæsonen d. 18. februar, når F.C. København kommer til Haderslev, mens både U17 og U15 må vente en uge mere, hvor de møder FC Midtjylland på udebane. Inden holdene går helt på ferie, har U15-drengene en pokalkamp på tirsdag mod Kolding Nord. 

Af: Magnus Winterskov Møller

Del denne nyhed:

Seneste nyheder